Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Vaxholm Tynningö 5402 kvm

Elegant villa anno 1912 med stor strandtomt

Elegant villa uppförd i början av förra seklet som genomgått en pietetsfullt renovering under de senaste åren och är nu åter tronar i sin forna glans. Villan om 441 kvm boarea är majestätiskt belägen med vy över det framförliggande vattnet på en privat & ogenerad strandtomt om hela 5402 kvm. Här finner man uteplatser i flera väderstreck, stora gräsytor, äppellund, strand med en härlig loggia och egen brygga med segelbåtsdjup och bastu. Interiört erbjuds spatiösa sällskapsytor med fri utsikt över vattnet och med många av de tidsenliga detaljerna bevarade såsom strama stucklister, burspråk, glasveranda kakelugnar etc. Påkostat kök där den stora köksön utgör den givna samlingspunkten. 8 möjliga sovrum varav master bedroom med intilliggande badrum klätt i svensk tidstypisk marmor. En lantlig idyll vid lugnt skärgårdsvatten och med en klassisk sekelskiftesvilla i genomgående mycket gott skick som lämpar sig likväl för permanent som för fritidsboende.

LÄS MER
FAKTA

Område: Tynningö

Antal rum: 12

Boarea: 310 kvm

Biarea: 150 kvm

Tomtarea: 5402 kvm

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas