Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Skogshöjdsstigen 14 Saltsjöbaden - Rösunda 1202 kvm

Välkommen till ”Villa Katten” med en boyta om 202 kvm (biyta 41 kvm) uppförd 1902 med ett mycket bra läge vid vändplan på återvändsgata i populära Rösunda. Från fastigheten har man strålande utsikt över Baggensfjärden och Fällström. Huset har en klassisk disposition med ett representativt och socialt entréplan.
Välkomnande entréhall med kalkstensgolv som är delvis är uppvärmt ett gäst wc samt en braskamin. Stort kök med matplats i öppen planlösning och en kakelugn. Vardagsrum med burspråk och öppen spis. Övre plan med fyra sovrum, badrum med badkar, samt möblerbar hall med TV hörna. Källare med förvaring, tvättstuga samt teknikrum.
Runt halva huset finns härligt trädäck med utgång från kök och hall, här finns gott om plats för loungemöbler, matbord och grill. På övreplan finns två balkonger. Fristående kallförråd om ca 10 -15 kvm finns. Stenlagd infart med parkering för ett flertal bilar, gräsmatta med plats för studsmatta.
I hotellviken ligger KSSS Marina med möjlighet till båtplats inom gångavstånd från fastigheten.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Rösunda

Adress: Skogshöjdsstigen 14

Antal rum: 6

Boarea: 204 kvm

Biarea: 41 kvm

Tomtarea: 1202 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer