Beskrivning Bilder Karta
Värmdö Värmdö/Tynningö/Vaxholm 5062 kvm

Sjötomt på Tynningö - sekelskiftesdröm anno 1909 egen brygga

Vacker sekelskiftesdröm anno 1909 belägen på attraktiva Tynningö med bilväg. Stor barnvänlig trädgårds- & sjötomt om 5062 kvm med brygga, strand, unikt badhus samt bastuhus med vedeldad bastu. Huset, som är varsamt totalrenoverat, erbjuder mycket charm & disponerar 5-6 rok med stora verandor i flera väderstreck, balkong samt stor inglasad punchveranda. Sommarnöjet är mycket välbevarat med många originaldetaljer som vackra furugolv, flera kakelugnar, öppen spis, vedspis och vackra fönster. Vid totalrenovering 1996 har stor omsorg visats för byggnadsårets stil vid val av detaljer och färger i samråd med antikvarie. Härlig trädgård med grusgångar, lekstuga, syrener och fruktträd.

LÄS MER
FAKTA

Område: Värmdö/Tynningö/Vaxholm

Antal rum: 5

Boarea: 145 kvm

Tomtarea: 5062 kvm

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas