Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Värmdö Tynningövägen 13 Värmdö/Tynningö/Vaxholm 5062 kvm

Sjötomt på Tynningö - sekelskiftesdröm anno 1909 egen brygga

Vacker sekelskiftesdröm anno 1909 belägen på attraktiva Tynningö med bilväg. Stor barnvänlig trädgårds- & sjötomt om 5062 kvm med brygga, strand, unikt badhus samt bastuhus med vedeldad bastu. Huset, som är varsamt totalrenoverat, erbjuder mycket charm & disponerar 5-6 rok med stora verandor i flera väderstreck, balkong samt stor inglasad punchveranda. Sommarnöjet är mycket välbevarat med många originaldetaljer som vackra furugolv, flera kakelugnar, öppen spis, vedspis och vackra fönster. Vid totalrenovering 1996 har stor omsorg visats för byggnadsårets stil vid val av detaljer och färger i samråd med antikvarie. Härlig trädgård med grusgångar, lekstuga, syrener och fruktträd.

LÄS MER
FAKTA

Område: Värmdö/Tynningö/Vaxholm

Adress: Tynningövägen 13

Antal rum: 5

Boarea: 145 kvm

Tomtarea: 5062 kvm

Camilla Ahlström

Camilla Ahlström

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Camilla Ahlström

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer