Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Bromma Grönviksvägen 47B 252 kvm 618 kvm

Magnifik sjöutsikt på vattensidan Grönviksvägen-Höglandet

Modern villa som präglas av rymd, ljus och materialval av hög kvalitet i ett av Höglandets mest attraktiva lägen med sydvästvänd tomt & magnifik utsikt över Mälarens vattenspegel & Kärsöns grönskande naturreservat. Ett spektakulärt boende högt belägen på vattensidan andra raden med ett flertal ogenerade uteplatser/altaner där man avnjuter den hänförande utsikten i söder & eftermiddags/kvällssolen i väster. Denna moderna villa anno 2004 om 252 kvm i tre plan disponerar i öppen planlösning exklusivt välutrustat kök, mycket generös sällskapsdel med panoramafönster mot vattnet samt stor bekvämt gaseldad öppen spis som kan beskådas från alla håll. Vidare masterbedroom med inbyggt badkar i direkt anslutning bakom glasvägg, upp till ytterligare 6-7 sovrum samt badrum. Mycket smakfullt utformad stor spa-avdelning med mosaikkaklad ångbastu, stor jacuzzi och direkt utgång till altan, allt med utsikt över Mälaren. Rymlig inredd vinkällare samt biografrum. Friköpt tomt om 618 kvm samt båtplats.

LÄS MER

Camilla Ahlström

Ansvarig mäklare
FAKTA

Område: Bromma

Adress: Grönviksvägen 47B

Boarea: 252 kvm

Biarea: 26 kvm

Tomtarea: 618 kvm

Camilla Ahlström

Camilla Ahlström

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Camilla Ahlström

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer