Beskrivning Bilder Karta
Danderyd Väringavägen 4 :Stockholm Djursholm 4131 kvm

Sekelskiftesvilla på sjötomt på Väringavägen - Djursholm

Vilande på en mjuk sluttning ned mot Värtans vatten ligger denna ståtliga villa från början av förra seklet. Ursprungligen uppförd år 1909 är villan i gott skick efter att ha renoverats för att passa en modern livsstil. Med sin pelarprydda entré ger villan ett välkomnande intryck till sitt yttre. Interiört inkluderar inredningen fiskbensmönstrat parkettgolv, burspråk & generösa fönster med strålande sjöutsikt. Med upp till sex sovrum rymmer villan bekvämt vänner & familj. Den vackra trädgården omfattar 4 131 kvadratmeter med del i vattnet utanför den egna strandlinjen som sträcker sig från ost till syd & erbjuder en ovanligt vid sjöutsikt samt brygga & sandstrand.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djursholm

Adress: Väringavägen 4 :Stockholm

Boarea: 348 kvm

Biarea: 200 kvm

Tomtarea: 4131 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer