Beskrivning Bilder Karta
Danderyd Djursholm 4131 kvm

Sekelskiftesvilla på sjötomt på Väringavägen - Djursholm

Vilande på en mjuk sluttning ned mot Värtans vatten ligger denna ståtliga villa från början av förra seklet. Ursprungligen uppförd år 1909 är villan i gott skick efter att ha renoverats för att passa en modern livsstil. Med sin pelarprydda entré ger villan ett välkomnande intryck till sitt yttre. Interiört inkluderar inredningen fiskbensmönstrat parkettgolv, burspråk & generösa fönster med strålande sjöutsikt. Med upp till sex sovrum rymmer villan bekvämt vänner & familj. Den vackra trädgården omfattar 4 131 kvadratmeter med del i vattnet utanför den egna strandlinjen som sträcker sig från ost till syd & erbjuder en ovanligt vid sjöutsikt samt brygga & sandstrand.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djursholm

Boarea: 348 kvm

Biarea: 200 kvm

Tomtarea: 4131 kvm

Bilder

Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas