Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Linnegatan 58 B Östermalm 349 kvm

Unik möjlighet att förvärva en våning med upp till sju sovrum

Smakfull våning belägen högst upp i fastigheten med närhet till såväl Karlaplan som Östermalmstorg. Våningen som är i två etage har skapats med hjälp av arkitekten Thomas Sandell för att ge en villabekvämlighet i staden. De två planen binds ihop av en modern & elegant trappa. På det klassiska entréplanet finns, vardagsrum & matsal i öppen planlösning med balkong, bibliotek, arbetsrum/sovrum samt kök. På vindsplanet med synliga takbjälkar, takfönster & egen ingång finns fem sovrum varav master beedroom med ensuite dressingroom & badrum, ytterligare ett badrum, TV-rum med en en tillhörande del med ett stort skrivbord för läxläsning & datorspel, tvättstuga samt en altan i söderläge. Våningen erbjuder ett mycket bekvämt boende mitt på Östermalm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Linnegatan 58 B

Antal rum: 9

Boarea: 349 kvm

Jan Lundqvist

Jan Lundqvist

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild

Jan Lundqvist

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer