Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Östermalm 349 kvm

Unik möjlighet att förvärva en våning med upp till sju sovrum

Smakfull våning belägen högst upp i fastigheten med närhet till såväl Karlaplan som Östermalmstorg. Våningen som är i två etage har skapats med hjälp av arkitekten Thomas Sandell för att ge en villabekvämlighet i staden. De två planen binds ihop av en modern & elegant trappa. På det klassiska entréplanet finns, vardagsrum & matsal i öppen planlösning med balkong, bibliotek, arbetsrum/sovrum samt kök. På vindsplanet med synliga takbjälkar, takfönster & egen ingång finns fem sovrum varav master beedroom med ensuite dressingroom & badrum, ytterligare ett badrum, TV-rum med en en tillhörande del med ett stort skrivbord för läxläsning & datorspel, tvättstuga samt en altan i söderläge. Våningen erbjuder ett mycket bekvämt boende mitt på Östermalm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 9

Boarea: 349 kvm

Bilder

Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas