Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Fjällvägen 8 Saltsjöbaden - Hotellviken 3675 kvm

Sagolikt vacker villa anno 1908 ritad av arkitekt Ragnar Östberg

Hänförande vacker villa med ett högt läge som erbjuder sol under hela dagen och sjöutsikt över Pålnäsviken. Under de senaste åren har villan genomgått en synnerligen omfattande men samtidigt varsam renovering och motsvarar mycket högt ställda krav på såväl finish som materialval. Villan med sin klassiska arkitektur har väl bevarade tidsenliga detaljer men är nu även fylld med moderna faciliteter & senaste teknik. Villan är i tre plan inklusive ett vindsplan samt ett inrett souterräng/källarplan. Totalytan är 838 kvm varav 244 kvm är biarea. På entréplan möts man av en mycket generös sällskapsdel med 4,4 meter i takhöjd och öppen spis intill ett exklusivt platsbyggt kök med en rymlig matsal. Totalt erbjuds upp till sju sovrum, magnifikt arbetsrum/bibliotek med originalskåp, öppna spisar, kakelugnar, flera badrum samt sällskapsrum på alla plan. Souterräng/källarplanet innehåller förutom mycket goda ekonomiutrymmen och förvaringsutrymmen, installerad bergvärme samt en separat lägenhet med två rum och kök med egen ingång och uteplats. Den stora tomten är högt belägen och har flertalet stenlagda uteplatser. Området är mycket barnvänligt med närhet till skola, bad och vackra naturområden. Fastigheten kan eventuellt avstyckas med en tomt om ca 1400 kvm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Hotellviken

Antal rum: 15

Biarea: 244 kvm

Tomtarea: 3675 kvm

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer