Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Gnesta Hornets gård Sörmland 1045710 kvm

Sagolikt vacker belägen på egen halvö i sjön Båven

Hornets gård är sagolikt belägen på en egen halvö i Båven i hjärtat av Sörmland. Med natursköna omgivningar i bästa miljö och omkringliggade sjö och alla vackra träd skapar detta en naturromantisk inramning. Gården har anor från 1700-talet och dagens huvudbyggnaden byggdes 1909 och ligger solitärt med underbara vyer. Hornet har en väl sammanhållen arrondering som totalt omfattar 52 ha skog och åkermark. Det ingår även ca 52 ha vatten med goda fiskevatten som bjuder på rikligt med signalkräftor och insjöfisk. En unik möjlighet att skapa ett exklusivt familjegods med bästa läge. Hornet är beläget ca 9 mil sydväst om Stockholm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Sörmland

Antal rum: 6

Boarea: 250 kvm

Tomtarea: 1045710 kvm

Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer