Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Vingåker Sköldnäs Sörmland 2190000 kvm

Sköldnäs gård vackert beläget intill sjön Viren

Sköldnäs gård är sagolikt vackert beläget intill sjön Viren i Sörmland. Mangårdsbyggnad från 1909 om ca 500 kvm med fantastisk sjöutsikt & ogenerat läge i vacker kulturmiljö. Stor trädgård & flertalet uteplatser i olika väderstreck. Gården erbjuder flera hus, torp & ekonomibyggnader. God jakt & fiskevatten som bjuder på signalkräftor & insjöfisk.
Gårdens totala areal uppgår till 219 ha, fördelat på ca 99 ha skog & ca 106 ha inägomark. I direkt anslutning till gården ingår ett större vattenområde i sjön Viren. Sköldnäs är beläget ca 15 mil sydväst om Stockholm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Sörmland

Adress: Sköldnäs

Antal rum: 14

Boarea: 500 kvm

Tomtarea: 2190000 kvm

Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer