Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Värmdö Torsby 10783 kvm

Ogenerat skärgårdsresidens i sydväst med stor brygganläggning

Skärgårdsresidens som ursprungligen uppfördes 1930 & som under 2000-talet genomgått en omfattande ombyggnation & har numera putsade fasader & tydliga influenser från södra Italien. Bakom elstyrda portar & med en tomtyta om nära 11.000 kvm har man en ogenerad tillvaro för den stora familjen & eller släkt & vänner. Från poolen & dess omgivande terrasser har man en strålande utsikt över vattnet & tomten med den egna ön med sjöbod & brygganläggning för stora båtar. Villan om ca 400 kvm erbjuder ett högklassigt skärgårdsboende med bla stora glaspartierna från de flesta rum med en sagolik vy över vattnet & de orörda grönskande omgivningarna. I källarplanet erbjuds bl.a. spa & vinkällare. Vidare finns ytterligare två gästhus varav det ena fullt inrett med kök & bad vid vattnet, en sjöbod vid bryggan, garage om 90 kvm etc. Genomgående gott skick. En lantlig idyll endast 20 minuter från City.

LÄS MER
FAKTA

Område: Torsby

Antal rum: 10

Boarea: 400 kvm

Biarea: 66 kvm

Tomtarea: 10783 kvm

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas