Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Danderyd Strandvägen 37 Djursholm 4271 kvm

En av Djursholms absolut mest attraktiva adresser

Elegant villa anno 1893 belägen på en av Djursholms absolut mest attraktiva adresser, Strandvägen. Villan som är uppförd på en parkliknande tomt med stora gräsytor ett stenkast från vattnet har en strålande sjöutsikt i två väderstreck över såväl Germaniaviken som Samsöviken. Villan erbjuder en generös sällskapsdel & kök på entréplanet med ett flertal eldstäder & generösa fönster med god kontakt med det framförliggande vattnet. Övre planet omfattar ett sällskapsrum, fyra sovrum och tre badrum, varav master bedroom med badrum ensuite. 1996 genomgick hela fastigheten en stor renovering/ombyggnad såväl interiört som exteriört & är fortfarande i mycket bra skick. Totalt ombyggd källare med klädvård/förvaring & vinkällare av högsta klass. På fastigheten finns även förrådsbyggnad, garage & carport samt uppställningsplats för två bilar. Ett sällsynt tillfälle att förvärva en av de mest attraktiva fastigheterna i Djursholm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djursholm

Adress: Strandvägen 37

Antal rum: 9

Boarea: 425 kvm

Biarea: 125 kvm

Tomtarea: 4271 kvm

Per Bjerkén

Per Bjerkén

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild

Per Bjerkén

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer