Beskrivning Bilder Karta
Danderyd Djursholm 4271 kvm

En av Djursholms absolut mest attraktiva adresser

Elegant villa anno 1893 belägen på en av Djursholms absolut mest attraktiva adresser, Strandvägen. Villan som är uppförd på en parkliknande tomt med stora gräsytor ett stenkast från vattnet har en strålande sjöutsikt i två väderstreck över såväl Germaniaviken som Samsöviken. Villan erbjuder en generös sällskapsdel & kök på entréplanet med ett flertal eldstäder & generösa fönster med god kontakt med det framförliggande vattnet. Övre planet omfattar ett sällskapsrum, fyra sovrum och tre badrum, varav master bedroom med badrum ensuite. 1996 genomgick hela fastigheten en stor renovering/ombyggnad såväl interiört som exteriört & är fortfarande i mycket bra skick. Totalt ombyggd källare med klädvård/förvaring & vinkällare av högsta klass. På fastigheten finns även förrådsbyggnad, garage & carport samt uppställningsplats för två bilar. Ett sällsynt tillfälle att förvärva en av de mest attraktiva fastigheterna i Djursholm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djursholm

Antal rum: 9

Boarea: 425 kvm

Biarea: 125 kvm

Tomtarea: 4271 kvm

Bilder

Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas