Beskrivning Bilder Karta
Sollentuna Edsviken 5252 kvm

Magnifik arkitektritad villa på sjötomt med tre-bilsgarage & pool

Magnifik arkitektritad villa i internationellt utförande på stor sjötomt med garage för tre bilar, stor brygganläggning samt poolområde. Villan har sjöutsikt från samtliga rum och är uppförd med tanke på att utnyttja det fina solläget. Villan erbjuder en ovanligt ljus och öppen sällskapsavdelning invid matsal och kök med access till uteplats i väster för att ta till vara den sena kvällssolen. Rymlig master bedroom suite med såväl bad som dressing room, båda generöst tilltagna invid ytterligare sovrum. Nedre suterrängplan inrymmer generöst med förvaringsutrymmen, vinkällare samt en fantastisk spa-del i anslutning till uteplats mot vattnet. Brygganläggningen är ovanligt påkostad med likaledes gott om förvaringsutrymmen. Sjötomt om 5 252 kvm med eget vatten.

LÄS MER
FAKTA

Område: Edsviken

Antal rum: 8

Boarea: 435 kvm

Biarea: 235 kvm

Tomtarea: 5252 kvm

Bilder

Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas