Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Sollentuna Alvägen 11 Edsviken 5252 kvm

Magnifik arkitektritad villa på sjötomt med tre-bilsgarage & pool

Magnifik arkitektritad villa i internationellt utförande på stor sjötomt med garage för tre bilar, stor brygganläggning samt poolområde. Villan har sjöutsikt från samtliga rum och är uppförd med tanke på att utnyttja det fina solläget. Villan erbjuder en ovanligt ljus och öppen sällskapsavdelning invid matsal och kök med access till uteplats i väster för att ta till vara den sena kvällssolen. Rymlig master bedroom suite med såväl bad som dressing room, båda generöst tilltagna invid ytterligare sovrum. Nedre suterrängplan inrymmer generöst med förvaringsutrymmen, vinkällare samt en fantastisk spa-del i anslutning till uteplats mot vattnet. Brygganläggningen är ovanligt påkostad med likaledes gott om förvaringsutrymmen. Sjötomt om 5 252 kvm med eget vatten.

LÄS MER
FAKTA

Område: Edsviken

Adress: Alvägen 11

Antal rum: 8

Boarea: 435 kvm

Biarea: 235 kvm

Tomtarea: 5252 kvm

Per Bjerkén

Per Bjerkén

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild

Per Bjerkén

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer