Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Kommendörsgatan 8 Östermalm 174 kvm

Etagevåning med tre stora altaner - Toppskick - Garage

Modern etagevåning med tre altaner attraktivt belägen med närhet till såväl Humlegårdens grönska som Stureplans rikliga nöjesutbud. Våningen är belägen med ett högt & fritt läge där det övre etaget bjuder på ett generöst sällskapsrum badandes i ljus från de stora fönsterpartierna mot de tre altanerna. Altanerna som är 12 till 17 kvm styck är belägna i olika väderstreck & bjuder på något så ovanligt som sol från tidig morgon till sen kväll. Den västra altanen med kvällssol lämpar sig väl för grillmiddagar med viss utsikt över Humlegården. En etagevåning med penthousekänsla i genomgående mycket gott skick. Två till tre sovrum och två badrum. Huset som är uppfört 1975 erbjuder bekvämligheter som garage, pool & motionsrum.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Kommendörsgatan 8

Antal rum: 4

Boarea: 174 kvm

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer