Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Grev Magnigatan 8 Östermalm 220 kvm

Vindsvåning invid strandvägen -Stor takaltan i söder - Eldstad

Vindsvåning i attraktivt läge invid Strandvägen & Djurgårdens strövområden. Här leder hissen direkt in i våningen där man möts av en ljus & öppen sällskapsdel med fristående eldstad & en helt glasad vägg med utsikt över det omkringliggande taklandskapet. Glasväggen kan öppnas upp mot den södervända altanen i två etage varav den övre altanen inbjuder till trevliga middagar alternativt avkopplande stunder i solen. En elegant snickeribyggd mellanvägg sveper genom våningen & bidrar till den arkitektoniska prägeln & fungerar samtidigt som en stilren förvaringsmöbel. Öppet kök mot sällskapsrum, tre sovrum, stort badrum etc. Genomgående vattenburen golvvärme & gedigna materialval så som kalksten, granit, körsbär etc. Våningen är ritad av arkitekt Olle Rex & är genomgående mycket gott skick.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Grev Magnigatan 8

Antal rum: 5

Boarea: 220 kvm

Våningsplan: 5

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer