Beskrivning Bilder Karta
Lidingö Lidingö - Kyrkviken 12165 kvm

Villa Fredrikshäll - underbart läge på en udde i Kyrkviken på Lidingö

En unik möjlighet att förvärva Villa Fredrikshäll belägen på en egen udde i Kyrkviken på Lidingö. Udden ligger ostört i Yttringe, inom Långängens naturvårdsområde, med fantastisk sjökontakt med Kyrkviken i tre väderstreck. Längst vattnet finns privata promenadstråk & härliga klippor för bad & abborrmete. Framför villan som uppfördes 1979 finns generösa gräsytor & interiört erbjuds vardagsrum i anslutning till matsal samt inglasat vinterbonat uterum med en sällan skådad kontakt med naturen & vattnet. Dessutom finns tre sovrum, inomhuspool samt stor källare med vinförvaringsmöjligheter & ett allrum/lekrum. Vid vattnet finns ett lusthus med matplats för åtta personer & en egen brygga. En ostörd lantlig idyll med ca 300 meter egen strandlinje & eget vattenområde endast 15 minuter från Stureplan.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lidingö - Kyrkviken

Antal rum: 7

Boarea: 198 kvm

Biarea: 93 kvm

Tomtarea: 12165 kvm

Bilder

Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas