Beskrivning Bilder Karta
Lidingö Fredrikshäll Yttringe Lidingö - Kyrkviken 12165 kvm

Villa Fredrikshäll - underbart läge på en udde i Kyrkviken på Lidingö

En unik möjlighet att förvärva Villa Fredrikshäll belägen på en egen udde i Kyrkviken på Lidingö. Udden ligger ostört i Yttringe, inom Långängens naturvårdsområde, med fantastisk sjökontakt med Kyrkviken i tre väderstreck. Längst vattnet finns privata promenadstråk & härliga klippor för bad & abborrmete. Framför villan som uppfördes 1979 finns generösa gräsytor & interiört erbjuds vardagsrum i anslutning till matsal samt inglasat vinterbonat uterum med en sällan skådad kontakt med naturen & vattnet. Dessutom finns tre sovrum, inomhuspool samt stor källare med vinförvaringsmöjligheter & ett allrum/lekrum. Vid vattnet finns ett lusthus med matplats för åtta personer & en egen brygga. En ostörd lantlig idyll med ca 300 meter egen strandlinje & eget vattenområde endast 15 minuter från Stureplan.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lidingö - Kyrkviken

Adress: Fredrikshäll Yttringe

Antal rum: 7

Boarea: 198 kvm

Biarea: 93 kvm

Tomtarea: 12165 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer