Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Kungsholmen 200 kvm

Vindsvåning med utsökt utsikt över Stockholms stad

Vindsvåning med två altaner & hänförande utsikt attraktivt belägen vid Kungsholms kyrka med närhet till såväl city som Norr Mälarstrand. Våningen färdigställdes 2008 & är genomgående smakfullt inredd med genomtänkta funktioner & material av mycket hög kvalitet. Generös & ljus sällskapsdel med både fönsterkupor & takfönster samt två öppna spisar. Platsbyggt kök i öppen planlösning & i direkt anslutning till en av altanerna i sydväst. Våningen erbjuder en avskild sovrumsdel med sovrum, egen altan, dressing room, gym & två generösa badrum, varav det ena med ångbastu. Ytterligare ett sovrum beläget i ett vackert hörnrum med eget badrum. Möjlighet till totalt tre sovrum. Vidare finns faciliteter som hiss direkt in i våningen, genomgående vattenburen golvvärme, exklusiv tempererad vinkällare etc. Fastighet från 1915.

LÄS MER
FAKTA

Område: Kungsholmen

Antal rum: 5

Boarea: 200 kvm

Våningsplan: 6

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare
Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas