Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Kaplansbacken 3 Kungsholmen 200 kvm

Vindsvåning med utsökt utsikt över Stockholms stad

Vindsvåning med två altaner & hänförande utsikt attraktivt belägen vid Kungsholms kyrka med närhet till såväl city som Norr Mälarstrand. Våningen färdigställdes 2008 & är genomgående smakfullt inredd med genomtänkta funktioner & material av mycket hög kvalitet. Generös & ljus sällskapsdel med både fönsterkupor & takfönster samt två öppna spisar. Platsbyggt kök i öppen planlösning & i direkt anslutning till en av altanerna i sydväst. Våningen erbjuder en avskild sovrumsdel med sovrum, egen altan, dressing room, gym & två generösa badrum, varav det ena med ångbastu. Ytterligare ett sovrum beläget i ett vackert hörnrum med eget badrum. Möjlighet till totalt tre sovrum. Vidare finns faciliteter som hiss direkt in i våningen, genomgående vattenburen golvvärme, exklusiv tempererad vinkällare etc. Fastighet från 1915.

LÄS MER
FAKTA

Område: Kungsholmen

Adress: Kaplansbacken 3

Antal rum: 5

Boarea: 200 kvm

Våningsplan: 6

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer