Beskrivning Bilder Karta
Värmdö Värmdö 1556 kvm

Arkitektritad sydvästvänd villa med egen strand och båtplats

Sandhamns by är belägen på en av Stockholms skärgårds större öar i kustbandet benämnd Sandön & nås från Slussen med SL buss & Waxholmsbåtar året runt. På ön som är bebodd året runt finns ett flertal fantastiska sandstränder & ett stort utbud av affärer, barer & restauranger. Årligen hålls här i KSSS regi regattan Gotland runt då hamnen sprudlar av båtliv & folkliv. Nu ges ett utsökt tillfälle att bli ägare till en av Sandöns mest attraktiva fastigheter med ett sydvästläge på öns östra sida bebyggd med en av arkitekt Henry Nielsen ritad villa med stora glaspartier, tinnar & torn. Innifrån villan har man en underbar kontakt med den framförliggande stora vattspegeln & de skiftande solnedgångarna. Villan ligger lugnt belägen ca 15 minuters promenad från hamnen & bageriet där man varje morgon kan köpa sin varma sandhamnslimpa. Interiört disponerar villan 5 sovrum, 3 badrum, fullutrustat kök & stora sällskapsytor. Gästhus & båtplats.

LÄS MER
FAKTA

Område: Värmdö

Antal rum: 7

Boarea: 200 kvm

Tomtarea: 1556 kvm

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas