Beskrivning Bilder Karta
Värmdö Rönnudden Värmdö 1556 kvm

Arkitektritad sydvästvänd villa med egen strand och båtplats

Sandhamns by är belägen på en av Stockholms skärgårds större öar i kustbandet benämnd Sandön & nås från Slussen med SL buss & Waxholmsbåtar året runt. På ön som är bebodd året runt finns ett flertal fantastiska sandstränder & ett stort utbud av affärer, barer & restauranger. Årligen hålls här i KSSS regi regattan Gotland runt då hamnen sprudlar av båtliv & folkliv. Nu ges ett utsökt tillfälle att bli ägare till en av Sandöns mest attraktiva fastigheter med ett sydvästläge på öns östra sida bebyggd med en av arkitekt Henry Nielsen ritad villa med stora glaspartier, tinnar & torn. Innifrån villan har man en underbar kontakt med den framförliggande stora vattspegeln & de skiftande solnedgångarna. Villan ligger lugnt belägen ca 15 minuters promenad från hamnen & bageriet där man varje morgon kan köpa sin varma sandhamnslimpa. Interiört disponerar villan 5 sovrum, 3 badrum, fullutrustat kök & stora sällskapsytor. Gästhus & båtplats.

LÄS MER
FAKTA

Område: Värmdö

Adress: Rönnudden

Antal rum: 7

Boarea: 200 kvm

Tomtarea: 1556 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer