Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Värmdö Söderuddsvägen 62 Stavsnäs 27564 kvm

Här ges en unik möjlighet att förvärva en sydvästvänd udde i kustbandet med utsikt mot såväl Nämndö- som Ingaröfjärden endast 40 minuter från Slussen. Med motorbåt har man ca 20 minuters färd till Sandhamn. Uddens storlek om 12 632 kvm omgivet av eget vattenområde om 14 912 kvm medför att man upplever udden som helt privat. Framför bryggan med segelbåtsdjup ligger ön Nötholmen som en vågbrytare som skyddar från västliga vindar & dyningar från de omkringliggande fjärderna. På udden finns idag två byggnader varav den större om ca 140 kvm uppförd år 1941 belägen endast ett tiotal meter från strandkanten & bryggan. Den mindre byggnaden uppförd år 2004 om ca 75 kvm ligger något högre upp & har en fantastisk sjöutsikt i flera väderstreck. Udden ger alla förutsättningar för att tillfredsställa livsnjutare med högt ställda krav efter det att huvudbyggnaden har renoverats. Möjlighet finns att köpa till en anslutande sjötomt om 6 636 kvm varav 4 123 kvm utgör mark & resten vattenområde.

LÄS MER
FAKTA

Område: Stavsnäs

Adress: Söderuddsvägen 62

Antal rum: 6

Boarea: 143 kvm

Tomtarea: 27564 kvm

Jan Lundqvist

Jan Lundqvist

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild

Jan Lundqvist

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer