Beskrivning Bilder Karta
Värmdö Stavsnäs 27564 kvm

Här ges en unik möjlighet att förvärva en sydvästvänd udde i kustbandet med utsikt mot såväl Nämndö- som Ingaröfjärden endast 40 minuter från Slussen. Med motorbåt har man ca 20 minuters färd till Sandhamn. Uddens storlek om 12 632 kvm omgivet av eget vattenområde om 14 912 kvm medför att man upplever udden som helt privat. Framför bryggan med segelbåtsdjup ligger ön Nötholmen som en vågbrytare som skyddar från västliga vindar & dyningar från de omkringliggande fjärderna. På udden finns idag två byggnader varav den större om ca 140 kvm uppförd år 1941 belägen endast ett tiotal meter från strandkanten & bryggan. Den mindre byggnaden uppförd år 2004 om ca 75 kvm ligger något högre upp & har en fantastisk sjöutsikt i flera väderstreck. Udden ger alla förutsättningar för att tillfredsställa livsnjutare med högt ställda krav efter det att huvudbyggnaden har renoverats. Möjlighet finns att köpa till en anslutande sjötomt om 6 636 kvm varav 4 123 kvm utgör mark & resten vattenområde.

LÄS MER
FAKTA

Område: Stavsnäs

Antal rum: 6

Boarea: 143 kvm

Tomtarea: 27564 kvm

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas