Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Flen Sörmland 905000 kvm

Yxtaholms Slott är sagolikt vackert beläget på en egen ö

Yxtaholms Slott är sagolikt vackert beläget på en egen ö i hjärtat av Sörmlands mest natursköna omgivningar. Slottsparken, det omgärdande vattnet & de många gamla lövträden skapar en naturromantisk inramning till slottet. Corps de logi, flyglar & stall uppfördes i sin nutida form 1753 & är i dag i genomgående gott skick. Yxtaholm har en väl sammanhållen arrondering som omfattar totalt 90 ha varav skogsareal om 77 ha. I direkt anslutning till gården ingår ca 23 ha vatten i Yxtasjön & Långsjön med goda fiskevatten som bjuder signalkräftor & insjöfisk. Idag drivs här hotell & restaurangverksamhet med tillhörande konferensanläggning.
En unik möjlighet att skapa ett exklusivt familjegods eller driva Yxtaholm vidare likt dagens verksamhet & utnyttja dess goda renommé. Yxtaholm är beläget ca 11 mil sydväst om Stockholm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Sörmland

Tomtarea: 905000 kvm

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare
Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas