Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Katrineholm Sörmland 51455 kvm

Sällsynt välbelägen gård i Sörmland

Sällsynt välbelägen gård intill sjön Näsnaren i Sörmland ca 1,5 timmes bilfärd sydväst om Stockholm. Stilig herrgårdsbyggnad & två flyglar med omgivande park om ca 5 hektar. Avskilt läge & fantastisk sjöutsik i naturskön & vacker kulturmiljö. Stor trädgård & flertalet uteplatser i olika väderstreck med sol från morgon till kväll. Vidare finns både stall, tennisbana & ca 5 ha eget vatten.

LÄS MER
FAKTA

Område: Sörmland

Boarea: 700 kvm

Tomtarea: 51455 kvm

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare
Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas