Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Mölndalsvägen 67
ALLA BILDER
Göteborg Mölndalsvägen 67 Johanneberg 39 kvm

Ljus och modern lägenhet med balkong i bästa läge.

Välkommen till denna välplanerade och kvadratsmarta lägenhet högt upp i huset.

Redan i entrén välkomnas du av ljuset som strömmar in och den praktiska hallen. Härifrån nås det moderna och fullutrustade köket från HTH med smidig plats för matgrupp, öppnas upp mot det lättmöblerade vardagsrummet med stora fönsterpartier mot både balkong och innergård.
Sovalkoven är avgränsad med en stilren industrivägg från ELFA som skapar en privat yta utan att begränsa ljusflödet.

Praktiskt placerat badrum mitt i lägenheten som nås via hallen. Med ljust kakel på väggar i kombination med mörkgrått golvklinkers skapas ett ljust och rent intryck, och med smart placerad tvättutrustning med förvaringsytor erbjuds en smidig lösning för vardagsbestyren. Här finns även en rymlig kommod med ett väl upplyst spegelskåp, och dusch med vikbara glasväggar.

Den inbjudande balkongen, som nås från den öppna och sociala ytan, är en perfekt plats för avkoppling. Här kan du njuta av många soltimmar under dagen och även fånga den härliga kvällssolen. Balkongen erbjuder gott om utrymme för både en grill och loungemöbel.

Området runt Mölndalsvägen är livfullt och erbjuder en härlig blandning av bekvämligheter. Här finns närhet till shopping, restauranger och grönområden, vilket ger dig det bästa av både stadsliv och natur. Kommunikationerna är utmärkta med smidiga förbindelser till centrala Göteborg på bara 5 minuter.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Johanneberg

Adress: Mölndalsvägen 67

Antal rum: 1.5

Boarea: 39 kvm

Våningsplan: 5

Månadsavgift: 2646 KR/Månad

Indirekt nettoskuldsättning: 464910 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2023.

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Johanneberg

Som ett av Göteborgs mest populära stadsdelar erbjuder Johanneberg en direkt närhet till centrum, mysiga restauranger och kaféer i harmoni med mysiga grönområden. Uppfört under 1930-talet var inspirationen till området "hus i park", vilket stadsarkitekten Uno Åhrén framhävt i varje hörn. Ett område att trivas i för gammal som ung, oavsett livsstil.

Felicia Augustsson

Felicia Augustsson

Ansvarig mäklare

Driven, Engagerad, Professionell
Med flera års erfarenhet av försäljning inom varierade branscher med höga krav på servicenivå har Felicia utmärkt sig med både stor passion och tydliga resultat. Hennes ambitioner och mål är alltid högt satta, och hon strävar dagligen efter att hennes kunder känner fullkomlig trygghet genom hela processen.

Felicia förmedlar hem med stor ödmjukhet och optimism, där lyhördhet och noggrannhet är tydliga ledord, och det är lätt att förstå varför hon är lätt att tycka om, och ofta benämns av kunder som oerhört genuin.

”Det som driver mig i mitt arbete är självklart den fantastiska variationen i alla människor jag möter, deras hem och det unika i varje enskild affär. Jag tror starkt på att bygga långvariga relationer, och min uppväxt i Göteborgs Innerstad ger mig en förståelse för livet här, och är bara en liten del av allt som utmärker mig från mängden.”

Felicia kändes mycket kompetent och påläst. Var ödmjuk och professionell i sitt bemötande. Och tog sig tid att återkoppla om allt under försäljningen och köpets gång. Kan varmt rekommendera Felicia som mäklare.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Felicia Augustsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas