Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Rosensköldsgatan 9
ALLA BILDER
Göteborg Rosensköldsgatan 9 Johanneberg 32 kvm

Citytvåa med två takterrasser

Kvadratsmart, modern och unik vindslägenhet i Johanneberg! Högst upp i huset helt insynsskyddat njuter man av den svårslagna utsikten över staden. Bostaden erbjuder två terrasser som vetter mot öst och väst vilket skapar solläge under hela dagen. Den östliga terrassen är även utrustad med en platsbyggd grill som förgyller sena sommarkvällar med vänner och familj. Detta är en bostad som behöver upplevas på plats.

I Brf Rosensköldsgatan 9 bor i ni en trivsam förening med god ekonomi. Trots det lugna och rofyllda läget är det promenadavstånd till såväl Chalmers och Avenyn som evenemangsstråket med Svenska Mässan, Liseberg och Scandinavium. På närmare håll har ni också matbutiker, caféer och trevliga restauranger.

Hjärtligt välkomna med intresse, vänligen kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Johanneberg

Adress: Rosensköldsgatan 9

Antal rum: 2

Boarea: 32 kvm

Våningsplan: 7

Månadsavgift: 1995 KR/Månad

Indirekt nettoskuldsättning: 156598 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2023.

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Johanneberg

Välkommen att kontakta oss

Hugo Alfredsson
Ansvarig mäklare

Hugo Alfredsson

Med professionalism och engagemang strävar Hugo alltid efter att alla parter ska känna sig trygga och nöjda i samtliga steg av försäljningsprocessen.

Kontakta mig
Viktor Pyk
Reg. Fastighetsmäklare

Viktor Pyk

Som fastighetsmäklare karaktäriseras Viktors arbete av en svårslagen kreativitet och ett öga för detaljer, service på en hög nivå och målet att alltid ha riktigt nöjda kunder.

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Hugo Alfredsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas