Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Skåpesund 13
ALLA BILDER
Tjörn Skåpesund 13 2543 kvm 11 000 000 KR

Välplanerad och modern villa med pool, utsikt över sundet och egen båtplats

På höjden över Skåpesund, vattendraget som skiljer Tjörn och Orust åt, ligger detta lugna och trivsamma villaområde som delar namn med sundet. Med ett av de bästa lägen på orten är denna ombyggda och välplanerade villa placerad på en öppen och naturskön tomt med panoramautsikt över vattnet och båtarna som sakta seglar förbi.

Villan som byggts upp 2010 har planerats väl med utsikten som främsta fokus, kombinerat med smakfulla materialval och modern komfort. Med över 4 meter i takhöjd på entréplan ges en rymd som förankras med de stora fönsterpartierna som överblickar poolen och vattnet nedanför. Detta våningsplan är öppet och socialt planerat där kök och vardagsrum förenas med den charmiga och värmande eldstaden. Härifrån nås även det stora trädäcket med ett härligt solläge och den vackra utsikten över sundet.

Några steg ned från trädäcket nås det utbredda, stenlagda poolområdet med ett oslagbart solläge från morgon till kväll. Intill poolen finns både dusch och gott om plats för solstolar och sittgrupper. Intill har ett gästhus uppförts där familj eller vänner smidigt kan övernatta, och en kort promenad ned för berget nås den samfällda bryggan. Denna brygga erbjuder båtplatser för de som är delaktiga i samfälligheten, och egen båtplats för djupgående båt ingår till denna fastighet. Med båt går det fort att ta sig både ut till öppet hav och inåt landet mot Stenungsund.

I husets nedre plan erbjuds ett privat plan med egen entré, tre sovrum, ett vardagsrum med braskamin och badrum med bubbelbadkar och tvättstuga. Här finns även ett arbetsrum där extra förrådsyta och matkällare nås ifrån. Denna våning är optimalt planerad och skapar gott om plats för hela familjens behov, eller en egen våning för besökande.

Helt klart ett hem för familjeliv och sociala tillställningar med vänner, en plats att trivas på och en omgivning att njuta av. Kontakta ansvarig mäklare för mer information, och för att boka tid för visning av denna villa.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Skåpesund 13

Antal rum: 7

Boarea: 110 kvm

Biarea: 106 kvm

Tomtarea: 2543 kvm

Pris/bud: 11 000 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Den idylliska småorten på Mjörn, överblickande det smala sundet, med samma namn, mellan Tjörn och Orust. Med påtaglig skärgårdsnatur är lugnet alltid närvarande, och havet endast en kort båttur bort genom Stigfjorden.

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas