Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Viktor Rydbergsgatan 23
ALLA BILDER
Göteborg Viktor Rydbergsgatan 23 Nedre Johanneberg 126 kvm

Elegant renoverad våning med fungerande öppen spis

Välkomna till denna representativa fyrarummare belägen på våning tre med bevarade detaljer från 1929. Bostaden har varsamt renoverats med ett nytt kök och en förändrad planlösning, där varje detalj respekterar och framhäver våningens historiska karaktär.

Här möts ni av ett smakfullt parkettgolv som löper genom hela våningen, spröjsade fönster, djupa nischer, spegeldörrar, höga fotlister och fina listverk som stram stuckatur. Innanför dörren slås ni direkt av en generös takhöjd som tillsammans med den ljusa färgsättningen skapar en otrolig rymd.

Köket är både en estetisk och funktionell dröm. Vackra ramluckor i en dov kulör med tidstypiska beslag med exklusiv bänkskiva i kvartskomposit från Caesarstone där allt går i harmoni med varandra. Det välutrustade köket har en genomtänkt utformning med både över- och underskåp.
De integrerade vitvarorna från Siemens smälter sömlöst in i designen, som skapar ett enhetligt och elegant utseende. Köket har dessutom en generös köksö, som blir den perfekta platsen för att njuta av en fördrink tillsammans med vännerna innan middagen serveras i matsalen.

Våningen har en mycket trivsam planlösning där vardagsrum och matsal ligger i fil. De tidstypiska skjutdörrarna har kvar sina fina beslag och håller rummen isär när en rofylld plats för avkoppling framför den öppna spisen önskas.

Sovrummen är genomtänkt placerade mot den lugna innergården för att ge en stillsam tillvaro för natten, och med eftermiddagssol på balkongen erbjuds alltid en lugn stund på kvällen.

För de som önskar erbjuder planlösningen en unik möjlighet att bygga till en extra wc, för komforten är två badrum en luxuös lösning för hela familjen. Med denna tillbyggnad kan morgonens stressiga rutiner bli smidigare och kvällens avkoppling ännu mer njutbar.

Varmt välkomna på visning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Nedre Johanneberg

Adress: Viktor Rydbergsgatan 23

Antal rum: 4

Boarea: 126 kvm

Våningsplan: 3

Månadsavgift: 6529 KR/Månad

Indirekt nettoskuldsättning: 582630 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2023.

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Nedre Johanneberg

Tjugotalsklassicism och vackra grönområden, avskildhet och närhet till stadens liv och rörelse. Prisvinnande stadsplanering inspirerad av Camillo Sitte med natursten och rött tegel som framträdande materialval. Här erbjuds privata lägen med en direkt närhet till Göteborgs centrum och puls, kantat av kvarterskrogar och mysiga caféer. Det både centrala och lugna läget lockar många till oasen mitt i staden.

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas