Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Åby Allé 35
ALLA BILDER
Göteborg Åby Allé 35 32.5 kvm 1 900 000 KR

Enrummare i toppskick med stor uteplats

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med generös takhöjd och en rymlig uteplats!

Redan i entrén välkomnas du av ljuset som strömmar in genom det stora fönsterpartiet. Vardagsrummet har förutom direktaccess till uteplatsen lättmöblerad yta och en tilltagen sovalkov. Det moderna och fullt utrustade köket erbjuder plats för matgrupp och sammankopplad social yta till resten av bostaden. Från hallen nås ett stort och helkaklat badrum som även är utrustat med egen tvättutrustning.

Den trivsamma uteplatsen i österläge bjuder på många soltimmar och erbjuder generöst med utrymme för grill, loungemöbler och matbord. Med sitt insynsskydd mot den lummiga och fina innergården kan du njuta av en privat och avskild atmosfär, perfekt för avkopplande stunder och sociala sammankomster.

Här bor ni i en stabil och välskött förening som även erbjuder en takterrass med bokningsbar spaavdelning och bubbelbad. Utanför porten breder denna expansiva stadsdel ut sig, perfekt belägen mellan stad och hav, med närhet till grönskande motionsområden. Inom bekvämt promenadavstånd finns Mölndal Galleria med ett stort utbud av butiker, gym, livsmedelsbutiker, bageri och busshållplats.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Åby Allé 35

Antal rum: 1

Boarea: 32.5 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 2432 KR/Månad

Pris/bud: 1 900 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 485280 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2023.

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Beläget i hjärtat av Mölndal, strax söder om Göteborg, erbjuder Åby Allé en unik kombination av stadens bekvämligheter och naturens lugn. Detta nyutvecklade bostadsområde är perfekt för dig som söker en modern livsstil med nära till allt.

Felicia Augustsson

Felicia Augustsson

Ansvarig mäklare

Driven, Engagerad, Professionell
Med flera års erfarenhet av försäljning inom varierade branscher med höga krav på servicenivå har Felicia utmärkt sig med både stor passion och tydliga resultat. Hennes ambitioner och mål är alltid högt satta, och hon strävar dagligen efter att hennes kunder känner fullkomlig trygghet genom hela processen.

Felicia förmedlar hem med stor ödmjukhet och optimism, där lyhördhet och noggrannhet är tydliga ledord, och det är lätt att förstå varför hon är lätt att tycka om, och ofta benämns av kunder som oerhört genuin.

”Det som driver mig i mitt arbete är självklart den fantastiska variationen i alla människor jag möter, deras hem och det unika i varje enskild affär. Jag tror starkt på att bygga långvariga relationer, och min uppväxt i Göteborgs Innerstad ger mig en förståelse för livet här, och är bara en liten del av allt som utmärker mig från mängden.”

Felicia kändes mycket kompetent och påläst. Var ödmjuk och professionell i sitt bemötande. Och tog sig tid att återkoppla om allt under försäljningen och köpets gång. Kan varmt rekommendera Felicia som mäklare.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Felicia Augustsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas