Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 77 kvm

I ett exceptionellt läge på bästa adress i Gyllene Triangeln

Välkomna till en av Göteborgs bästa adresser, belägen mitt i "Gyllene Triangeln" med ståndsmässiga Kungsportsavenyen runt hörnet.

Ta hissen upp till våning tre och kliv in i denna smakfulla och representativa genomgångslägenhet. Ljuset strömmar in från ett brett och högrest fönsterparti med vacker fönsterbräda i kolmårdsmarmor. Fönsterna skänker rikligt med dagsljus som skapar en storslagen atmosfär tillsammans med den generösa takhöjden.

I bostaden ligger vacker valnötsbetsad fiskbensparkett och de ljusa väggarna bryts av med fina detaljer som takrosetter, stram stuckatur och en fungerande öppen spis. Här är varje detalj noggrant utvald för att skapa en tydlig känsla av ett intimt och mysigt hem.

Sällskaplig planlösning där matsalen är belägen mellan kök och vardagsrum och bjuder in till sociala tillställningar. Här kan ni duka upp för en intim middag med vännerna, njuta av god mat och trevligt sällskap. Förhöj stämningen ytterligare genom att tända den vackra öppna spisen i kolmårdsmarmor.

I anslutning till matsalen når man köket som har kvalitativ inredning från Marbodal och generösa arbetsytor i vacker marmor. De vita luckorna har en dekorativ ram med fina beslag som går i harmoni med resten av inredningen. Härifrån nås även balkongen med förmiddagssol och erbjuder alltid en lugn stund på morgonen.

Sovrummet är genomtänkt placerat mot den lugna innergården för att ge en stillsam tillvaro för natten, och i anslutning nås bostadens dressingroom med flera garderober för prydlig förvaring. Intill ligger badrummet som är generöst till ytan och inrett med både golvvärme och kombinerad tvättmaskin för bästa komfort.

Varmt välkomna på visning

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 2.5

Boarea: 77 kvm

Våningsplan: 3

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas