Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Galeasgatan 22
ALLA BILDER
Göteborg Galeasgatan 22 Långedrag 682.5 kvm

Charmig villa från 1925 i trivsamma Långedrag

Med utsikt över inloppet och Älvsborgs Fästning erbjuds här en charmig och familjär villa, belägen på en välskött och insynsskyddad trädgårdstomt. Endast 250 meter ifrån Tånguddens båtvarv tar ni er snabbt och smidigt ut från trädgård till skärgård.

Denna klassiska 20-talsvilla byggdes om 1980, och är uppförd i två genomtänkta våningsplan, bägge med uteplatser som överblickar den grönskande tomten och vattnet bara några hundra meter bort. Ett källarplan erbjuder, förutom tvättstuga, smidiga förvaringsutrymmen och hobbyrum. Med välplanerade kvadratmeter i detta vackra hus har ni gott om utrymme för hela familjen, och vänner därtill.

Eldstaden i vardagsrummet, som nås från både hall och matsal, skapar varma och mysiga kvällar när kvällskylan kommer smygande, vilket adderar en extra nivå av komfort åt både gäster och familj. Trädgården gör sig påmind från varje rum genom en grönskande och vacker utsikt, och skänker ett lugn som är svårt att matcha. Sovrummen är privat placerade på övre plan tillsammans med ett extra vardagsrum, badrum och balkong för en komplett våning, även härifrån med utsikt mot vattnet.

Långedrag är ett attraktivt område för många att bo i, mycket tack vare närheten till havet och Göteborgs vackra skärgård, men även för närheten till den centrala staden. Med skolor för alla åldrar, mataffärer och föreningsliv för ung som gammal är det en plats på västkusten att trivas på. Med naturen och havet som kuliss för området är det lätt att förstå varför man önskar flytta hit.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka visning av ditt nästa hem.

LÄS MER
FAKTA

Område: Långedrag

Adress: Galeasgatan 22

Antal rum: 6

Boarea: 129 kvm

Biarea: 28 kvm

Tomtarea: 682.5 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Långedrag

Från ett populärt fiskeläge på 1700-talet till ett av Göteborgs vackraste kustområden, beläget med spektakulär arkitektur, båthamnar och mysiga promenadstråk. Att Göteborgs Kungliga Seglarsällskap finns i trakten gör det inte mindre populärt för seglarfantasten.

Fredrik Belfrage

Fredrik Belfrage

Ansvarig mäklare

Med mångårig erfarenhet inom yrket och en stark känsla av professionalitet ser Fredrik till att hans kunder är i goda händer. En utomordentlig lokalkännedom, tålmodighet och hög ambitionsnivå gör att Fredrik enkelt skapar rätt förutsättningar för varje enskild affär. Hans största drivkraft i sitt dagliga arbete är kundnöjdhet, vilket tydligt återspeglas i omdömen.

Att han har ett gott rykte hos både tidigare och blivande kunder är ingen slump, då han under sin karriär varit väldigt mån om nöjda kunder och optimalt genomförda affärer för alla parter.
Fredrik är genuin och jordnära som person, vilket gör honom enkel att samarbeta med och tycka om, oavsett vilken sida av affären man står på.

”Jag tar mig gärna an även de mest komplexa affärer med både glädje och energi, och jag vill aldrig lämna några frågor obesvarade. Att få träffa och samarbeta med kunder är det roligaste i mitt arbete, och jag är alltid tacksam att möta mina kunder i deras nästa affär.”

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Fredrik Belfrage

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas