Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Klåvavägen 24
Göteborg Klåvavägen 24 Hovås 897.3 kvm 10 000 000 KR

Huset är i dagsläget uppdelat i två bostäder om cirka 130kvm resp. 150kvm. varav den på nedre plan, på cirka 130kvm, är uthyrd. Hyresintäkt på detta plan är 300 tkr/år. Önskas fortsatt uthyrning är hyresgästen villig att bo kvar, om detta inte önskas tillämpas uppsägningstid om 3 månader.

Boarea: 280kvm
Tomtarea: 897kvm
Antal rum: 8, varav 6 sovrum.

Fastighetsbeteckning: Hovås 25:2
Fastigheten befinner sig utanför detaljplanerat område.

2-planshus i souterräng
Byggår: 2012
Fasad: Puts och stenplattor
Stomme: Betong - beklädd med cellplast utvändigt samt plåtreglar, isolering, träfiberskiva och gipsskiva invändigt
Fönster: Isolerfönster
Tak: Sadeltak med takpanneplåt på ett underlag av läkt, underlagspapp och råspont.
Tornet har bandtäckt plåt.
Grundläggning: Isolerad betongplatta.
Uppvärmning: Bergvärme.
Ventilation: FTX (Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

Kommunalt vatten och avlopp.
Fiber finns.

Driftskostnader på cirka 36 tkr/år.

Vänligen se dokumentfliken för energideklaration och fastighetskarta.

LÄS MER
FAKTA

Område: Hovås

Adress: Klåvavägen 24

Antal rum: 8

Boarea: 280 kvm

Tomtarea: 897.3 kvm

Pris/bud: 10 000 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Hovås

I över hundra år ansett som ett av Göteborgs mest attraktiva områden, vilket inte är svårt att förstå. Vare sig det är båtliv, golf eller naturen som lockar är Hovås en plats att trivas på. Göteborgs Golf Klubb etablerad redan 1902 är Sveriges äldsta golfklubb som lockar spelare från hela världen. Med grönområden och naturreservat i symbios med havet och runt hörnet välkomnar även naturen både boende och besökare. Att dessutom kunna ta sig till Göteborg på tio minuter för allt som staden har att erbjuda är inte heller att underskatta.

Viktor Pyk

Viktor Pyk

Ansvarig mäklare

Med mångårig erfarenhet av service på hög nivå värnar Viktor starkt om sina kunders förtroende. Genom genuint engagemang håller Viktor alltid kunden i fokus, då själva kundrelationen är vad han brinner extra för. Att han dessutom besitter en kreativitet och starkt intresse för design ses från många som en tydlig fördel.

Med en stark känsla för detaljer och en energi som är svår att matcha har han en hög förmåga att skapa en exklusiv helhet i varje bostadsaffär. Med tydlig struktur och planering har han möjlighet att vara tillgänglig när hans kunder behöver honom.

”Mitt mål är att leverera en positiv och märkbar effekt i mina kunders liv, oavsett i vilket skede de är. Detta gör jag genom att lägga ner mer tid och engagemang på varje enskild affär. Jag lägger även mycket tid på att analysera marknaden och därmed kunna använda rätt strategier för varje unikt objekt.”

Viktors arbete utmärks av en svårslagen kreativitet och ett öga för detaljer, service på en hög nivå och med målet att alltid ha riktigt nöjda kunder.

tidigare klient

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas