Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Södra Särövägen 36
ALLA BILDER
Göteborg Södra Särövägen 36 107 kvm 6 500 000 KR

Villakänsla med hörntomt nära salta bad

I en vacker miljö nära havet, båtliv, salta bad och med promenadavstånd till Killingholmen erbjuds nu denna fyrarummare i attraktiva Billdal. Att bo i detta rofyllda område är som att leva i en idyllisk dröm, där havets brus möter naturens tysta skönhet. Här finns en plats som erbjuder det bästa av alla världar, omgiven av fina badvikar som bjuder in till svalkande dopp eller kajakpaddling.

Bostaden stod klar 2016 och är uppförd i en klassisk stil. Något utöver det vanliga med exklusivitet och rikligt ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck som gemensam nämnare. Det ingår även två parkeringsplatser med laddstolpe i avgiften.

Här bor ni i ett exceptionellt hörnläge där den västvända uteplatsen, omsluten av huset och en grönskande trädgård erbjuder en harmonisk oas. Här finns plats för långbord, loungemöbler och grill, perfekt för familjens samvaro och avkoppling.

Uteplatsen har en sömlös koppling till huset via kökets pardörrar, liksom det spatiösa vardagsrummet. Från köket har man fri siktlinje över vardagsrummet, uteplatsen och den privata trädgården som tillför en extra dimension och skapar en trivsam villakänsla.

Köket är från det italienska designmärket Arrital och är lika smakfullt som funktionellt. Luckorna har ett sofistikerat utseende kombinerat med bänkskivan från Silestone och en imponerande maskinpark från Siemens, allt i harmoni med varandra som tillsammans skapar en stilren atmosfär.

Bostaden har en trivsam planlösning med öppen disposition mellan kök och vardagsrum som bjuder in till sociala tillställningar, allt från mingel till intima middagar. Genomtänkt planlösning där alla sovrum är avskilt belägna från sociala ytor som ger en mer privat känsla och gör nätterna rofyllda.

I anslutning finner ni badrummet som är lika praktiskt som stilrent, varje detalj är noggrant utvald och inrett i tidlösa materialval. För att höja komforten ytterligare finns det en gästtoalett, egen tvättstuga och genomgående golvvärme i hela bostaden. Dessutom är fiber indraget till varje rum.

Nära hemmet ligger Billdals Park som är en oas av grönska och liv, här kan barnen springa och leka fritt. Intill strövar hästarna i hagen som ger en pittoresk och lantlig känsla. En idealisk miljö att växa upp i.

Att bo här är som att leva i harmoni med naturen, havet och en aktiv livsstil, samtidigt som ni har all den bekvämlighet och service ni kan önska er nära till hands. Det är en plats som verkligen har allt – en sann idyll för både stora och små. Området har dessutom fina cykelbanor och goda kommunikationer vilket gör det lätt att ta sig runt och in till Göteborg. För den sportintresserade finns både ridhus, tennisbana, seglarklubb och ishall, alla inom promenadavstånd.

Varmt välkomna på visning

LÄS MER
FAKTA

Adress: Södra Särövägen 36

Antal rum: 4

Boarea: 107 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 6127 KR/Månad

Pris/bud: 6 500 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 114977 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2023.

DOKUMENT
Visningar

Bokad visning anmälan krävs

Boka

Tisdag 25 Jun 17:00 - 18:00

Bokad visning anmälan krävs

Boka

Söndag 30 Jun 14:00 - 15:00

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas