Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Lilla Marconigatan 3
ALLA BILDER
Göteborg Lilla Marconigatan 3 Västra Frölunda 140 kvm 6 500 000 KR

Enastående etagevåning med takterrass om ca 80 kvm

Fantastisk etagevåning med spektakulärt gavelläge högst upp i fastigheten.

Våningen kompletteras av den makalösa takterrassen om ca 80 kvm som är belägen i ett privat och insynsskyddat läge. Låt er njuta av morgonkaffet och se när solen sakta stiger över hustaken eller arrangera middagsbjudning för familj och vänner under stjärnorna. För den trädgårdsintresserade finns det oändligt med utrymme för att skapa sin egna grönskande oas. I anslutning ligger ett varmförråd.

Enastående bostad med genomgående och noggrant utvalda materialval som löper genom hela våningen för att smakfullt gå i linje med resten av inredningen. Här är varje detalj utformad för att ge det bästa av både komfort och stil. Exklusivt golv från Kährs går i en vitpigmenterad nyans som tillsammans med resten av färgskalan skapar en stilren och harmonisk atmosfär.

Stora fönsterpartier i flera väderstreck kombinerat med takhöjden ger ett ljust och rymligt intryck och en slående volym.

Köket från Marbodal erbjuder högkvalitativa vitvaror från Siemens och en exklusiv bänkskiva från Corian som gör köket stilrent. Här finns det gott om både förvaring och arbetsyta och givetvis finns det vinkyl.

Vardagsrummet ligger i öppet plan med köket och bostadens inglasade balkong vilket blir den självklara platsen för socialt umgänge och middagar såväl inne som ute.

Flexibel planlösning med möjligheten till fyra sovrum vid behov, två moderna badrum, ett med vackert badkar, kommod från Vedum och dusch med duschdörrar från stilrena INR. För att höja komforten ytterligare finns det ett badrum till med egen tvättutrustning, goda förvaringsmöjligheter och torkskåp som underlättar vardagens bestyr.

Bostaden ligger på våning 9 och 10 i fastigheten men från entrén tar ni hissen upp till plan 7.

Varmt välkommen att ta kontakt med ansvarig mäklare

LÄS MER
FAKTA

Område: Västra Frölunda

Adress: Lilla Marconigatan 3

Antal rum: 5

Boarea: 140 kvm

Våningsplan: 7

Månadsavgift: 7119 KR/Månad

Pris/bud: 6 500 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 862258 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2022.

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Bokad visning anmälan krävs

Boka

Onsdag 26 Jun 15:00 - 16:00

Bokad visning anmälan krävs

Boka

Söndag 30 Jun 12:00 - 13:00

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Västra Frölunda

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas