Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Olof wijksgatan 2B
ALLA BILDER
Göteborg Olof wijksgatan 2B Lorensberg 150 kvm 12 000 000 KR

Renoverad våning på en av Göteborgs mest eftertraktade adresser

Välkommen till Olof Wijksgatan 2B, en spatiös våning med sina tre sammanhängande sällskapsrum, har ett fantastiskt läge på en av Göteborgs mest eftertraktade adresser.

Våningen har genomgått en omfattande renovering med ett nytt kök och en förändrad planlösning, där varje detalj respekterar och framhäver våningens historiska karaktär. Här möts ni av fiskbensparkett i original, takrosetter, spröjsade fönster och vackra spegeldörrar som går i harmoni tillsammans med moderna bekvämligheter i en elegant inramning.

Det förstklassiga köket är både smakfullt och funktionellt, utrustat med påkostade vitvaror från bland annat Samsung och en luxuös bänkskiva i granit som förhöjer kökets estetik. Köket har dessutom en genomtänkt utformning med fina ramluckor och dekorativa beslag som går i linje med resten av inredningen.

Våningen har en mycket trivsam och socialt utformad planlösning, med sina tre rum i fil som bjuder in till sociala tillställningar, allt från mingel till intima middagar. Genomtänkt planlösning där sovrummen är något mer avskilt belägna från sociala ytor som ger en mer privat känsla och gör nätterna rofyllda.

Det nyrenoverade helkaklade badrummet är inrett i tidlös inredning, utrustat med både elburen golvvärme och praktiska faciliteter som tvättmaskin och torktumlare. Varje detalj i badrummet är noggrant utvald för att skapa en harmonisk och inbjudande atmosfär.

Bostaden erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter som förenklar vardagen och hjälper till att hålla hemmet organiserat och stilrent. I alla sovrum finns generösa garderober som smälter in med inredningen. Hallen imponerar med sin generösa förvaring, där varje hörn utnyttjas optimalt som skapar en välorganiserad miljö.

Varmt välkomna på visning

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Olof wijksgatan 2B

Antal rum: 5

Boarea: 150 kvm

Våningsplan: 3

Månadsavgift: 4936 KR/Månad

Pris/bud: 12 000 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

Charlotta Lenhammar

Charlotta Lenhammar

Ansvarig mäklare

Charlotta har arbetat som framgångsrik fastighetsmäklare sedan år 2006 och är specialiserad på bostadsrätter i Göteborgs Innerstad med fokus på större våningar i Lorensberg, Vasastaden, Linnéstaden och Nedre Johanneberg. Hon är dessutom själv bosatt i området vilket ger en god lokalkännedom.

Charlotta är en av våra Senior Partners som tack vare lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett personligt engagemang för varje kund skapat ett starkt förtroende och frekvent återkommande nöjda kunder. Genom kvalitativt arbete på varje nivå skapar hon trygghet i varje affär, vilket återspeglas i hennes rekommendationer. Detta är bara ett fåtal av de faktorer som gjort att hon placerat sig starkt som marknadsledande mäklare i Göteborg.

Residence Christie’s är ett lokalt kontor i Göteborg där vi har ett nära samarbete med våra kontor i Stockholm och Malmö. Vi har ett lokalt, nationellt och internationellt kontaktnät och når även ut via kanaler som Financial Times och The New York Times med flera.

Vi skräddarsyr varje bostadsaffär då både förutsättningar och behov kan variera. För några av våra kunder är diskretion helt avgörande, och givetvis kan vi tillgodose detta. Med en genomtänkt strategi där inget lämnas åt slumpen, skapar vi bäst förutsättningar för önskat resultat.

Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren som ger dig fler möjligheter.

Amazing! På ca 24 timmar kopplade Charlotta oss med en internationell/rätt köpare. Med en oslagbar kombination av skicklighet, energi och kristallklar kommunikation, gjorde hon hela processen till en lek. Charlotta hör definitivt hemma i ligan bland de bästa mäklarna. Stark rekommendation!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Charlotta Lenhammar

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas