Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Erik Dahlbergsgatan 28B
ALLA BILDER
Göteborg Erik Dahlbergsgatan 28B Vasastaden 55 kvm 4 950 000 KR

Detaljrik tvårummare i vacker fastighet Anno 1886

Välkomna till denna representativa tvårummare, belägen på våning tre med genomgående tidstrogen charm som sätter prägel på hela bostaden. Här möts ni av dåtidens historiska inslag som takrosetter, originalstuckatur, höga fotlister och en vacker fungerande kakelugn.

Ljuset strömmar in från de högresta fönsterna och skänker rikligt med dagsljus som skapar en storslagen atmosfär tillsammans med den generösa takhöjden om ca 3,4 meter. Ljuset faller fint på det nyslipade och behandlade plankgolvet i både sovrummet och vardagsrummet som gjordes 2022.

I detta hem möts ni av ett platsbyggt kök från Novaflex. Luckorna har ett vitt och stilrent utförande som sträcker sig ända upp till taket för att maximera förvaringen men som också ger känslan av volym. Den lyxiga bänkskivan i granit utgör en imponerande detalj och förhöjer kökets estetik.

När ni sedan fortsätter in i bostaden når ni ett luftigt vardagsrum med fönster som sträcker sig mot nordväst. Dessa fönster ger inte bara naturligt ljus utan öppnar också upp till balkongen som är inramat med vackert smidesräcke, här kan ni njuta av eftermiddagssolen på balkongen. Sovrummet är lagom avskilt för en privat och avslappnande stund när dag blir till natt.

Denna lägenhet erbjuder det bästa av två världar, en lugn och fridfull atmosfär på innergården samtidigt som du har stadens pulserande liv precis utanför dörren, omgiven av charmiga kaféer, trendiga barer och mysiga restauranger. Perfekt för dig som vill njuta av stadens alla bekvämligheter utan att kompromissa med en rofylld hemmamiljö.

Välkomna att boka er på visning!

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastaden

Adress: Erik Dahlbergsgatan 28B

Antal rum: 2

Boarea: 55 kvm

Våningsplan: 3

Månadsavgift: 3518 KR/Månad

Pris/bud: 4 950 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 181369 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2023.

DOKUMENT
Visningar

Bokad visning anmälan krävs

Boka

Tisdag 25 Jun 16:30 - 17:00

Vasastaden

Sekelskifteshus, härliga parker och en grönskande allé. Här möts unga som gamla i en levande miljö med tydlig internationell prägel. Oavsett livsstil hittar man alltid rätt i Vasa. Med restauranger för alla smaker finns här även en och annan Michelinstjärna att besöka.

Välkommen att kontakta oss

Charlotta Lenhammar
Ansvarig mäklare

Charlotta Lenhammar

Charlotta har arbetat som framgångsrik fastighetsmäklare sedan år 2006 och är specialiserad på bostadsrätter i Göteborgs Innerstad med fokus på större våningar i Lorensberg, Vasastaden, Linnéstaden och Nedre Johanneberg. Hon är dessutom själv bosatt i området vilket ger en god lokalkännedom.

Charlotta är en av våra Senior Partners som tack vare lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett personligt engagemang ...

Kontakta mig
Linda Bundsen
Reg. Fastighetsmäklare

Linda Bundsen

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Charlotta Lenhammar

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas