Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Gibraltargatan 6
ALLA BILDER
Göteborg Gibraltargatan 6 Nedre Johanneberg 208 kvm 12 500 000 KR

Magnifik sällskapsvåning på eget våningsplan

Välkomna till en ståtlig sällskapsvåning med fyra rum i fil ut mot gatan. Bostadens kvadratmeter är fördelade på sex rum som sträcker sig över hela våningsplanet och skapar ett oerhört fridfullt boende. Läget på tredje våningen är ljuvligt med balkong in mot den lugna och grönskande gården. Ljuset flödar in från de högresta fönstren och våningen förgylls av vackra attribut som takrosetter, spegeldörrar, pardörrar och gedigen fiskbensparkett. Utöver de praktfulla detaljerna i flera rum är det även en slående takhöjd om ca 2,80 meter.

Innanför dörren möts ni direkt av imponerande volym och en fungerande öppen spis. Därefter öppnar sig bostaden med fyra rum i fil med ståtlig genomsyn, både vardagsrum och matsal ligger vägg i vägg som har rymd och spatiösa sällskapsytor som medför möblering av soffgrupp och matsalsbord. Våningen har en mycket tilltalande utformning som passar en stor familj eller par som önskar generösa sällskapsytor.

Köket som är platsbyggt, signerat Tibro Interiör går i vita ramluckor med dekorativa beslag, och utrustat delvis med professionella vitvaror från högkvalitativa Siemens. Här går skåpen upp till takhöjd för att optimera förvaringsutrymmet men som också ger en känsla av rymd.

Längre in i våningen, genom den tidstypiska och charmiga serveringsgången nås två av sovrummen. Rummen är väl tilltagna och rymmer såväl större säng och förvaringsmöjligheter. I anslutning finner ni även en generös klädkammare. Våningen har två kompletta badrum, det ena med dusch och det andra med badkar som fullbordar våningens funktionalitet. För att höja komforten ytterligare finns det egen tvättstuga utrustat med tvättmaskin, torktumlare, goda förvaringsmöjligheter och en vinykl.

Välkomna till Nedre Johanneberg som förenar det bästa av två världar – Tjugotalsklassicismens charm och modernitetens bekvämligheter, inbäddat i en grönskande oas nära Göteborgs centrum. Kvarteret kantas av charmiga kvarterskrogar och mysiga caféer, vilket ger en perfekt blandning av puls och charm. Här finns allt ni behöver inom räckhåll, oavsett om ni söker en lugn kväll med vännerna eller en snabb kaffe på vägen till jobbet. Det centrala men ändå lugna läget gör detta område eftertraktat för både unga och familjer.

Varmt välkomna på visning

LÄS MER
FAKTA

Område: Nedre Johanneberg

Adress: Gibraltargatan 6

Antal rum: 6.5

Boarea: 208 kvm

Våningsplan: 3

Månadsavgift: 6365 KR/Månad

Pris/bud: 12 500 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 201800 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2022.

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Nedre Johanneberg

Tjugotalsklassicism och vackra grönområden, avskildhet och närhet till stadens liv och rörelse. Prisvinnande stadsplanering inspirerad av Camillo Sitte med natursten och rött tegel som framträdande materialval. Här erbjuds privata lägen med en direkt närhet till Göteborgs centrum och puls, kantat av kvarterskrogar och mysiga caféer. Det både centrala och lugna läget lockar många till oasen mitt i staden.

Välkommen att kontakta oss

Charlotta Lenhammar
Ansvarig mäklare

Charlotta Lenhammar

Charlotta har arbetat som framgångsrik fastighetsmäklare sedan år 2006 och är specialiserad på bostadsrätter i Göteborgs Innerstad med fokus på större våningar i Lorensberg, Vasastaden, Linnéstaden och Nedre Johanneberg. Hon är dessutom själv bosatt i området vilket ger en god lokalkännedom.

Charlotta är en av våra Senior Partners som tack vare lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett personligt engagemang ...

Kontakta mig
Linda Bundsen
Reg. Fastighetsmäklare

Linda Bundsen

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Charlotta Lenhammar

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas