Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Nedre Fogelbergsgatan 5A
ALLA BILDER
Göteborg Nedre Fogelbergsgatan 5A Vasastaden 191 kvm 11 000 000 KR

Totalrenoverat Penthouse med enastående takterass.

Exklusivt renoverat penthouse med makalös takterass om tjugo kvadratmeter i västerläge, takhöjd om nästan tre meter.

Välkomna till en enastående våning belägen på en lugn återvändsgata mitt i populära och livfulla Vasastaden. Genomgående smakfulla och noggrant utvalda material i hela våningen som är varsamt renoverad med exklusivitet i åtanke.

Takfönster i varje rum kombinerat med takhöjd i nock om nästan tre meter skapar ett ljust och rymligt intryck, som förstärks av den öppna, sociala planlösningen med hela femton meter i siktlinje. Industriväggar som möter exponerat tegel och murbruk för tankarna till takvåningarna i New York. Den vackra braskaminen från kvalitetsstämplade Qvesarum skapar en naturlig samlingspunkt i matsalen.

Det öppna köket har ett makalöst ljusinsläpp, tack vare både takfönster och de stora skjutdörrarna till terrassen. Köket, signerat Binova, är uppfört med stommar av teak och ljusa luckor, och utrustat delvis med professionella vitvaror från högkvalitativa Gaggenau.

Master bedroom med badrum "en suite" nås genom dubbla skjutdörrar från vardagsrummet. Det stora badrummet rymmer ett tilltaget duschrum med dubbla regnduschar och sittbänk, ett vackert format badkar, dubbel kommod från Svedbergs med varsitt handfat, samt effektiv tvättutrustning med bänkyta. Allt sammanvävt i en harmoni av ljust och mörkt kakel på väggar mot det vackra marmorgolvet.

Våningen kompletteras av en makalös takterrass om tjugo kvadratmeter i solberikat västerläge, med yta för loungemöbler, grill och matplats. Terrassen får ett varmt och härligt ljus och överblickar takåsarna omkring. Här ges till och med en glimt av Skansen Kronan i väst. Med skjutdörrar från både kök och vardagsrum får ni en svårslagen access till solens vackraste timmar.

Med dubbla entréer och badrum, samt ett extra rum utrustad med städskåp, kombinerad kyl och frys samt gott om utrymme för att addera extra köksutrustning, finns här en unik möjlighet att erbjuda separata boenden under samma tak, bägge med en hög standard och modern komfort.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka din privata visning av denna enastående våning, mitt i Vasastaden.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastaden

Adress: Nedre Fogelbergsgatan 5A

Antal rum: 5

Boarea: 191 kvm

Våningsplan: 4

Månadsavgift: 14156 KR/Månad

Pris/bud: 11 000 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 1650602 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2023.

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Vasastaden

Sekelskifteshus, härliga parker och en grönskande allé. Här möts unga som gamla i en levande miljö med tydlig internationell prägel. Oavsett livsstil hittar man alltid rätt i Vasa. Med restauranger för alla smaker finns här även en och annan Michelinstjärna att besöka.

Välkommen att kontakta oss

Linda Bundsen
Ansvarig mäklare

Linda Bundsen

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare ...

Kontakta mig
Charlotta Lenhammar
Reg. Fastighetsmäklare

Charlotta Lenhammar

Charlotta har arbetat som framgångsrik fastighetsmäklare sedan år 2006 och är specialiserad på bostadsrätter i Göteborgs Innerstad med fokus på större våningar i Lorensberg, Vasastaden, Linnéstaden och Nedre Johanneberg. Hon är dessutom själv bosatt i området vilket ger en god lokalkännedom.

Charlotta är en av våra Senior Partners som tack vare lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett personligt engagemang ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas