Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Carlsbergsvägen 14
ALLA BILDER
Kungsbacka Carlsbergsvägen 14 Särö 802 kvm 11 980 000 KR

Modern villa med Pool i populära Särö

Rofyllt beläget vid slutet av Carlsbergsvägen står denna moderna villa, en fristad av stil och komfort. Med sin elegant putsade fasad och skarpa linjer kontrasterar huset vackert mot den lummiga grönskan och de välvda rabatterna. Den västvända trädgården, omsluten av huset och orörd natur, erbjuder en harmonisk oas med en generös uteplats som omger den inbjudande swimmingpoolen. Här finns gott om plats för både långbord och flera sittgrupper, perfekt för familjens samvaro och avkoppling. En värmande bastu intill huset bidrar till ytterligare välbefinnande.

Uteplatsen har en sömlös koppling till huset via vardagsrummet, liksom det rymliga sovrummet på bottenvåningen. Från kökets hjärta har man en fri siktlinje över vardagsrummet samt den längsgående trädgården och uteplatsen. Det smakfulla köket i vinkel med köksö från Vedum förvandlar matlagningen till en ren fröjd, med smidig åtkomst till både matplatsen inne och ute. Matplatsen, med sitt tak som sträcker sig ända upp till nock, skapar en imponerande rymd och binder samman husets två våningar samt familjens samvaro.

Villan erbjuder hela fem sovrum, vilket ger varje familjemedlem möjlighet att dra sig tillbaka till sitt privata rum. Här finns plats för alla att känna sig hemma och njuta av livet tillsammans.

Huset ligger i ett rofyllt villaområde med närhet till havet, stränder och badvikar. Området har fina cykelbanor och goda kommunikationer vilket gör det lätt att ta sig runt. Det finns även ett bra utbud av butiker och service inom gångavstånd. För barnfamiljer finns flera förskolor och skolor i närheten. För den sportintresserade finns både golf- och tennisklubbar i närheten.

Söker du en lättskött och energieffektiv villa med plats för hela familjen? Denna villa erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och naturnära läge, med alla nödvändiga faciliteter för en bekväm och aktiv livsstil inom räckhåll.

LÄS MER
FAKTA

Område: Särö

Adress: Carlsbergsvägen 14

Antal rum: 7

Boarea: 179 kvm

Tomtarea: 802 kvm

Pris/bud: 11 980 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Bokad visning. Bokning via mäklaren eller hemsidan.

Boka

Söndag 30 Jun 15:00 - 15:45

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Särö

Rofyllt villaområde med närhet till havet, stränder och badvikar. Området har fina cykelbanor och goda kommunikationer vilket gör det lätt att ta sig runt. Det finns även ett bra utbud av butiker och service inom gångavstånd. För barnfamiljer finns flera förskolor och skolor i närheten. För den sportintresserade finns både golf- och tennisklubbar i närheten.

Välkommen att kontakta oss

William Wirtberg
Ansvarig mäklare

William Wirtberg

Med utbildning som ekonom och flerårig erfarenhet som fastighetsmäklare har William kunskap om många typer av bostadsaffärer. Med hjälp av en unik känsla för ordning och strategi samt en lyhördhet för kundens önskemål har han satt en hög standard på kvalitet som säkerställs och efterlevs med varje kund.

Kunskap och målmedvetenhet är två ord som förknippas med William ...

Kontakta mig
Charlotta Lenhammar
Reg. Fastighetsmäklare

Charlotta Lenhammar

Charlotta har arbetat som framgångsrik fastighetsmäklare sedan år 2006 och är specialiserad på bostadsrätter i Göteborgs Innerstad med fokus på större våningar i Lorensberg, Vasastaden, Linnéstaden och Nedre Johanneberg. Hon är dessutom själv bosatt i området vilket ger en god lokalkännedom.

Charlotta är en av våra Senior Partners som tack vare lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett personligt engagemang ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas