Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Växtorpsvägen 22
ALLA BILDER
Tranemo Växtorpsvägen 22 Dalstorp 16126 kvm

Elegant herrgårdsvilla med tidlös karaktär

Bakom smidesstaket och en stenlagd rundel reser sig denna magnifika villa, omgiven av högresta träd och öppna gräsmattor. Villan är högt belägen och erbjuder storslagna vyer i väster över landskapet och Dalstorpasjön. Du känner dig välkommen hem till en rofylld och unik plats.

Redan i den rymliga hallen omsluts du av en känsla av värme och välbefinnande. En öppen spis sprakar i ena hörnet och historien gör sig påmind när man siktar biblioteket, matsalen och den vackra trappan. Den generösa matsalen möter dig med ett naturligt ljus som strömmar in genom de stora fönstren och där rummen ligger i fil. Höga pardörrar förenar matsal och sällskapsrum och skapar sociala ytor för stora tillställningar och möjlighet för hela familjen att samlas, dekorativa kakelugnar och utsmyckande takrosetter pryder rummen. Mat och dryck flödar via serveringsgången från ett stort lantligt kök. Med generösa arbetsytor och moderna bekvämligheter är det här en plats där matlagning blir till en njutning. En praktisk matplats intill bjuder in till avslappnade måltider.

På övre våningen möts du av ännu mer komfort och elegans. Ett stort sällskapsrum välkomnar hela familjen med öppna armar och med en balkong som bjuder in till stillsamma stunder, med utsikt över det omgivande landskapet och sjön. Här finns även fem rymliga sovrum alla unika i sin karaktär, varav det stora huvudsovrummet är centralt beläget med eget badrum, klädkammare och en privat balkong med utsikt över det grönskande skogspartiet.

Intill huvudbyggnaden finner du en imponerande gårdsbyggnad, komplett med solpaneler och plats för flera bilar i det uppvärmda garaget. En separat tvätthall gör skötseln av fordonen till en enkel uppgift, komplett med moderna bekvämligheter för en enklare vardag. Den privata tomten för tankarna till en park där grönska möter noggranna stenläggningar och utbredda gräsmattor bjuder in till lek och spring.

Varmt välkommen att uppleva detta extraordinära hem, där varje detalj är noggrant utformad för att skapa en atmosfär av elegans och komfort. Livet på landsbygden har aldrig varit mer lockande.

LÄS MER
FAKTA

Område: Dalstorp

Adress: Växtorpsvägen 22

Antal rum: 11

Boarea: 322 kvm

Biarea: 55 kvm

Tomtarea: 16126 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Dalstorp

I natursköna omgivningar vid sjön Dalstorpasjön finner vi Dalstorp, en del av Tranemo kommun i Västra Götaland. Orten präglas av en tillverkningsindustri och är belägen med pendlingsavstånd till Borås, Ulricehamn och Jönköping.

Välkommen att kontakta oss

William Wirtberg
Ansvarig mäklare

William Wirtberg

Med utbildning som ekonom och flerårig erfarenhet som fastighetsmäklare har William kunskap om många typer av bostadsaffärer. Med hjälp av en unik känsla för ordning och strategi samt en lyhördhet för kundens önskemål har han satt en hög standard på kvalitet som säkerställs och efterlevs med varje kund.

Kunskap och målmedvetenhet är två ord som förknippas med William ...

Kontakta mig
Jonas Martinsson
Reg. Fastighetsmäklare

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas