Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 102 kvm

Enastående takvåning med bygglov för takterrass.

Med spektakulärt läge högst upp i fastigheten bjuder denna vindsvåning på en utsikt över Göteborgs skyline och Gothia Towers som reser sig över hustaken.

Innanför dörren möts ni direkt av en imponerande volym som kantas av exponerade murstockar, karaktäristika vinklar och ett enastående ljusinsläpp. Tack vare de stående fönstren strömmar solljuset in i hela våningen och möter de höga taken och spatiösa ytorna. Genom sin unika plats högt belägen ovanför stadens puls är ni helt fria från insyn och kan njuta av lugnet.

Det öppna vardagsrummet bjuder in till sociala tillställningar, allt från champagnemingel till intima middagar. Det är som värd lätt att imponera på dina gäster i denna takvåning med magnifik utsikt.

På lugna och enkelriktade Tegnérsgatan bor ni i en välbevarad tegelfastighet med evenemangstråket runt hörnet och allt som staden har att erbjuda. Promenera till Lorensbergsteatern, Scandinavium eller Liseberg, och avnjut sedan någon av alla olika restauranger i området.

Föreningens tjusiga innergård är en av innerstadens grönskande oaser och omges av rhododendron, hortensior och vackra träd som ger en avkopplande atmosfär. Förutom den avkopplande och möblerade gårdsplatsen erbjuds medlemmarna egna parkeringsplatser utanför porten.


Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva denna exklusiva bostad i kärnan av Lorensberg!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 3

Boarea: 102 kvm

Våningsplan: 5

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

Linda Bundsen
Ansvarig mäklare

Linda Bundsen

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack ...

Kontakta mig
Charlotta Lenhammar
Reg. Fastighetsmäklare

Charlotta Lenhammar

Charlotta har arbetat som framgångsrik fastighetsmäklare sedan år 2006 och är specialiserad på bostadsrätter i Göteborgs Innerstad med fokus på större våningar i Lorensberg, Vasastaden, Linnéstaden och Nedre Johanneberg. Hon är dessutom själv bosatt i området vilket ger en god lokalkännedom.

Charlotta är en av våra Senior Partners som tack vare lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett personligt engagemang ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas