Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Karl Gustavsgatan 11A
ALLA BILDER
Göteborg Karl Gustavsgatan 11A Vasastaden 67 kvm 7 950 000 KR

Exklusiv nyproducerad vindsvåning med en magnifik utsikt över hustaken.

Välkommen till en modern bostad i kärnan av Vasastaden. Här förenas förstklassiga materialval och oöverträffad komfort till ett, i en atmosfär av elegans och diskretion. I detta hem har detaljrikedomen fått vara tongivande i varje rum, och helheten som genomsyrar bostaden sammanfattas lätt i ett ord; Exklusivt.

Bara ett steg in i hallen lockas man direkt in i det sociala och öppna vardagsrummet med sitt vackra ljusinsläpp, tack vare fönster i både vägg och tak. Den generösa planlösningen omfamnar med naturligt ljus och panoramautsikt över stadens silhuett, vilket skapar en känsla av rymd och frihet.

Det öppna vardagsrummet med tillhörande kök ger en klar samhörighet för sociala tillställningar vilka kan avnjutas både inom- och utomhus på den rymliga balkongen. Sovrummet är lagom avskilt för en privat och avslappnande stund när dag blir till natt, men även här med fantastiska vyer över hustaken.

Det moderna badrummet är genomgående kaklat från golv till tak och med en stor inglasad dusch med kombinerad ångbastu är detta i en klass för sig. Med en klar ton av exklusivitet och komfort erbjuder detta extraordinära badrum en stund för avkoppling varje dag.

Att kunna styra hela hemmet genom en smarta hem lösning är i denna bostad en självklarhet, och bidrar till den smakfulla upplevelsen.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka en tid för visning av denna spektakulära vindsvåning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastaden

Adress: Karl Gustavsgatan 11A

Antal rum: 3

Boarea: 67 kvm

Våningsplan: 6

Månadsavgift: 4216 KR/Månad

Pris/bud: 7 950 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 514713 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2022.

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Bokad visning anmälan krävs

Boka

Lördag 27 Apr 14:15 - 14:45

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Vasastaden

Sekelskifteshus, härliga parker och en grönskande allé. Här möts unga som gamla i en levande miljö med tydlig internationell prägel. Oavsett livsstil hittar man alltid rätt i Vasa. Med restauranger för alla smaker finns här även en och annan Michelinstjärna att besöka.

Välkommen att kontakta oss

Charlotta Lenhammar
Ansvarig mäklare

Charlotta Lenhammar

Charlotta har arbetat som framgångsrik fastighetsmäklare sedan år 2006 och är specialiserad på bostadsrätter i Göteborgs Innerstad med fokus på större våningar i Lorensberg, Vasastaden, Linnéstaden och Nedre Johanneberg. Hon är dessutom själv bosatt i området vilket ger en god lokalkännedom.

Charlotta är en av våra Senior Partners som tack vare lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett personligt engagemang ...

Kontakta mig
Viktor Pyk
Reg. Fastighetsmäklare

Viktor Pyk

Som fastighetsmäklare karaktäriseras Viktors arbete av en svårslagen kreativitet och ett öga för detaljer, service på en hög nivå och målet att alltid ha riktigt nöjda kunder.

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Charlotta Lenhammar

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas