Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 168 kvm

Unik möjlighet att leva i exklusivitet och komfort på en av Göteborgs mest eftertraktade adresser

Välkommen till Olof Wijksgatan 2A - en extraordinär bostad som tar exklusivt boende till en helt ny nivå. Denna rymliga våning med tre sammanhängande sällskapsrum har ett magnifikt hörnläge på en av Göteborgs mest prestigefyllda adresser.

Bostaden har genomgått en totalrenovering. Det exklusiva köket är utrustat med toppmoderna vitvaror och stoltserar med en generös köksö som är elegant belagd med exklusiv stenskiva. Köket är fullutrustat och inrymmer allt ni kan tänkas behöva.

Det nyrenoverade helkaklade badrummet är en oas av lyx utrustat med dusch, handfat som ger extra utrymme och praktiska faciliteter som tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det en extra gästtoalett.

Bostaden har gott om förvaring i många garderober. Hallen välkomnar med sin generösa entré.

Föreningen är ekonomiskt stabil, tack vare sina kommersiella lokaler. Fastigheten är mycket väl underhållen och stoltserar med en av Göteborgs mest exklusiva innergårdar.

Föreningen erbjuder även en generös och outnyttjad vind, vilket innebär ett dolt ekonomiskt kapital som ger medlemmarna trygghet och möjligheter. Olof Wijksgatan är en av Göteborgs mest prestigefyllda adresser med sitt charmiga läge intill Näckrosparken och stadens bästa evenemangsstråk.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 5

Boarea: 168 kvm

Våningsplan: 3

Charlotta Lenhammar

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

Charlotta Lenhammar
Ansvarig mäklare

Charlotta Lenhammar

Charlotta har arbetat som framgångsrik fastighetsmäklare sedan år 2006 och är specialiserad på bostadsrätter i Göteborgs Innerstad med fokus på större våningar i Lorensberg, Vasastaden, Linnéstaden och Nedre Johanneberg. Hon är dessutom själv bosatt i området vilket ger en god lokalkännedom.

Charlotta är en av våra Senior Partners som tack vare lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett personligt engagemang ...

Kontakta mig
Linda Bundsen
Reg. Fastighetsmäklare

Linda Bundsen

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Charlotta Lenhammar

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas