Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Långedrag 482.9 kvm

Charmig 20-tals villa högt belägen i havsnära Långedrag

Vare sig det är båtliv och havet som lockar eller innerstadens puls erbjuds nu en välskött och omsorgsfullt renoverad villa i härliga Långedrag. Belägen högt upp i området kring Käringberget ges en enastående utsikt över Inloppet med färjor och båtar som färdas in och ut från Göteborgs hamnområden.

Huset i sig är en charmig villa från 20-talet med en vacker trädgårdstomt med sol under alla dagens timmar. Med både en stor altan på entréplan och en rymlig balkong på övre plan kan du njuta av ljuset från alla vinklar. Den grönskande trädgården ger gott om utrymme för barnens lek, mysiga middagar med familj och vänner, och erbjuder även trivsamma möjligheter för dig med gröna fingrar.

Invändigt är här öppna, sociala ytor med öppen spis i vardagsrummet, många rymliga sovrum och en stor källare i väldigt gott skick. Här nere finns även ett vinrum med gott om plats. Du finner även en välutrustad tvättstuga, och från källaren nås trädgården direkt, perfekt när trädgårdsarbetet tar fart.

Att bo i Långedrag är för många en riktig bostadsdröm, en dröm som nu kan bli sann. Närheten till havet gör sig gärna påmind av utsikten, men samtidigt erbjuds en oerhörd närhet till Göteborg och Innerstaden med allt som finns att erbjuda. I Långedrag finns gott om restauranger för alla smaker, båtliv och fritidsaktiviteter, men självklart är även närhet till skolor och naturområden en stor anledning att många blickar hit för familjelivet.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in dig för visning av ett hus du sent kommer glömma.

LÄS MER
FAKTA

Område: Långedrag

Antal rum: 7

Boarea: 152 kvm

Biarea: 59 kvm

Tomtarea: 482.9 kvm

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

Linda Bundsen
Ansvarig mäklare

Linda Bundsen

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare ...

Kontakta mig
Viktor Pyk
Reg. Fastighetsmäklare

Viktor Pyk

Som fastighetsmäklare karaktäriseras Viktors arbete av en svårslagen kreativitet och ett öga för detaljer, service på en hög nivå och målet att alltid ha riktigt nöjda kunder.

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas