Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Vasastaden 143 kvm

Detaljrik våning i kärnan av den levande Vasastaden.

Välkomna till en våning av klassisk elegans i symbios med modern komfort och lyx. Belägen en trappa upp från den lugna gatan finner du ett hem med historiska inslag som vackra stuckaturer och dekorationseldstad. Med tre rum i fil vars fönster öppnar upp våningen med ett fantastiskt ljusinsläpp.

Här är varje element noggrant utvalt för att skapa en atmosfär av sofistikerad värdighet, med en tydlig känsla av ett intimt och mysigt hem. Bostaden erbjuder en generös takhöjd som ramas in av stuckatur och takrosetter, med kombination av en enastående tapet i den rymliga matsalen.

Sovrummen är genomtänkt placerade mot den lugna innergården för att ge en stillsam tillvaro för natten, och med morgonsol på balkongen erbjuds alltid en lugn och mjuk start på dagen.

Det moderna badrummet är utformat med tanke på både komfort och stil, och erbjuder en fristad för avkoppling och förnyelse. Här finner du en rymlig dusch och stilrena detaljer som smakfullt matchar resten av våningen.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning av denna magnifika våning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastaden

Antal rum: 5

Boarea: 143 kvm

Våningsplan: 1

Charlotta Lenhammar

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

Charlotta Lenhammar
Ansvarig mäklare

Charlotta Lenhammar

Charlotta har arbetat som framgångsrik fastighetsmäklare sedan år 2006 och är specialiserad på bostadsrätter i Göteborgs Innerstad med fokus på större våningar i Lorensberg, Vasastaden, Linnéstaden och Nedre Johanneberg. Hon är dessutom själv bosatt i området vilket ger en god lokalkännedom.

Charlotta är en av våra Senior Partners som tack vare lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett personligt engagemang ...

Kontakta mig
Viktor Pyk
Reg. Fastighetsmäklare

Viktor Pyk

Som fastighetsmäklare karaktäriseras Viktors arbete av en svårslagen kreativitet och ett öga för detaljer, service på en hög nivå och målet att alltid ha riktigt nöjda kunder.

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Charlotta Lenhammar

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas