Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Lodjursstråket 1
ALLA BILDER
Göteborg Lodjursstråket 1 Lindholmen 52 kvm 5 600 000 KR

Välkommen upp till en ny nivå på 54 våningen.

Den ursprungliga entrén till Göteborg, detta var något som den välrenommerade arkitektbyrån Skidmore, Owings & Merrill tänkte på när de ritade Karlatornet. Med den karakteristiska twisten vänder sig byggnaden och blickar ut över hamninloppet och ger ett intryck av stadens portvakt. Karlastaden växer nu fram på norra älvstranden i Göteborg och blir med ett par tusen bostäder en plats för människor att bo, arbeta och utbilda sig tillsammans med restauranger och butiker förenade till en urban stad i staden.

Som boende i Karlatornet har du även ett hotellmedlemskap och möts varje dag av bemannad reception och har möjlighet att nyttja hotellets faciliteter och tjänster så som spa, tvätt, städning eller rumsservice. Gym, biorum och takterrass med trädgård.

Bostaden präglas av eleganta materialval och fönster från golv till tak allt med en vidsträckt utsikt. Väggarna målas elegant ljusgrå och på golven läggs en vitlaserad ekparkett med underliggande vattenburen golvvärme. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Köksinredning går i mellangrå kulör och bänkskiva samt stänkskydd i kvartskomposit. Köket är utrustat med vitvaror från Electrolux där diskmaskin och kyl/frys är helintegrerat. Sovrummet kombineras med en rymlig klädkammare för exceptionell förvaring. Badrummet är klätt i en ljusgrå granitkeramik och komfortvärme installeras under klinkern. I ett högskåp med släta varm gråa luckor installeras en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Byggnadens fem hissar tar dig smidigt genom huset och till garaget under Karlastaden. Här kommer ungefär 700st platser att finnas att hyra. I avgiften ingår även medlemskap i en billpool för dig som önskar bekvämligheten av bil men som inte har en egen. Från Lindholmen finns även goda förbindelser med Älvsnabben och flertalet busslinjer. Slutet 2025 skall även en ny spårvagnslinje finnas här.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lindholmen

Adress: Lodjursstråket 1

Antal rum: 2

Boarea: 52 kvm

Våningsplan: 54

Månadsavgift: 3925 KR/Månad

Pris/bud: 5 600 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 638299 KR
Beräknad enligt ekonomisk plan.

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lindholmen

Denna lindbevuxna ö nämns år 1333 då Kung Magnus Eriksson daterar en skrivelse "den befästa Lindholmen" då från Slottsberget intill älven. Slottet är idag historia och avgränsningen till Hisingen men lindarna finner vi i Lindholmsallén än idag.

William Wirtberg

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

William är utbildad ekonom och fastighetsmäklare. Han har sedan 2017 förmedlat bostäder i Göteborg med omnejd. Hans arbete karaktäriseras av ett stort engagemang och hög servicenivå. Den största drivkraften är nöjda kunder och han vet att en rekommendation alltid är den bästa marknadsföringen.

Jag är väldigt nöjd, William har varit otroligt professionell genom hela processen och genomför affären med största smidighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas