Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Budgivning pågår
Södra Vägen 13
Högsta bud: SEK 4,550,000
Föreslagen budstart: SEK 4,950,000
ALLA BILDER
Göteborg Södra Vägen 13 Lorensberg 55 kvm 4 950 000 KR

Coolt cityboende nära avenyen med 0 kr i avgift

Ett varmt välkomnande till denna eleganta citylägenhet med 0 kr i avgift! Två rum och kök om ca 55 kvm, där historiens vingslag möter modern lyx på våning 3 av 5 i en anmärkningsvärd fastighet från 30-talet. Här presenteras ett hem som inte bara erbjuder bostad, utan en unik känsla av tidlös elegans och premiumlivstil. Med två charmiga balkonger får du ett exklusivt utrymme för avkoppling och samvaro, där kan du njuta av ett fritt och luftigt läge.

Varje detalj i de generösa 55 kvadratmetrarna präglas av smakfull design och genomtänkt planlösning. Den öppna harmonin mellan kök och vardagsrum skapar en social samlingspunkt där kvällar med vänner blir minnesvärda ögonblick. Köket, en kreation från Schmidt och utrustat med Mielé-maskiner, blir en kokkonstens arena. Sovrummet är en fristad av ro och harmoni med gott om förvaringsutrymme för att hålla ditt hem i ordning. Det helkaklade badrummet är en oas av spakänsla, perfekt för avkoppling. Bostadsrättsföreningen är inte bara stabil, den bjuder dessutom på en avgiftsfri tillvaro, vilket är en sällsynt och ytterst förmånligt. En exklusiv möjlighet att bo på en parallellgata till Avenyn ger dig en omedelbar tillgång till Göteborgs puls, service, nöjen och shopping.

Detta exklusiva hem i hjärtat av Göteborg, beläget i en charmig 30-talsfastighet med en magnifik utsikt över Heden. Här förenas stadens puls med kultur och nöjen, och ni har nära till ett rikt utbud av restauranger, cafeér och butiker. Detta är inte bara en bostad, det är en livsstil för er som söker det utöver det vanliga.

Med hissen tar ni er upp till våning 3 av 5 och möts av en välkommande hall med ljusa väggar och klinkergolv, perfekt för avhängning. Vidare in i bostaden öppnar sig ett rymligt vardagsrum i symbios med köket. Här möts en varm och inbjudande atmosfär med generösa sällskapsytor för både soffgrupp och matsalsmöbel. Det stilfulla köket, signerat Schmidt, imponerar med rikligt med förvaring och arbetsytor. Bänkskivan i kompositsten kontrasterar elegant mot kristallmosaiken. Maskinparken inklusive Mieléapparater och andra premiummärken, gör köket till en dröm för matlagning och umgänge. Den praktiska köksön avdelar naturligt mot vardagsrummet.
Längs med vardagsrummet sträcker sig den första balkongen mot innergården, en oas för avkoppling med cafébord och stolar. Master bedroom imponerar med plats för en stor dubbelsäng och generös garderobsvägg dold bakom eleganta ekfanérade dörrar. Från sovrummet leder en andra balkong med fri utsikt över Heden, perfekt för stillsamma stunder. Det stilrena badrummet, i en harmonisk färgskala, bjuder på lyx med bubbelbadkar, tvättställ med kommod, toalett och handdukstork. Här är varje detalj noga utvald för att skapa en avslappnad och elegant atmosfär.

Detta hem är inte bara en bostad, det är en upplevelse av komfort, stil och stadsnärhet. Kontakta oss för för att upptäcka detta unika boende och låt er dröm om det perfekta stadslivet blir verklighet.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Södra Vägen 13

Antal rum: 2

Boarea: 55 kvm

Våningsplan: 3

Pris/bud: 4 950 000 KR

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Lorensberg

Välbesökta modebutiker, fantasifulla cocktailbarer och lyxiga bistroer kantar de levande gatorna i denna kulturhistoriska stadsdel. Gläd dina sinnen med såväl gastronomiska som kulturella upplevelser hos de eleganta restaurangerna, gallerierna och Göteborgs konstmuseum. Konserthuset och Stora Teatern bjuder därutöver till föreställningar i en klass för sig.

Välkommen att kontakta oss

Charlotta Lenhammar
Ansvarig mäklare

Charlotta Lenhammar

Charlotta har arbetat som framgångsrik fastighetsmäklare sedan år 2006 och är specialiserad på bostadsrätter i Göteborgs Innerstad med fokus på större våningar i Lorensberg, Vasastaden, Linnéstaden och Nedre Johanneberg. Hon är dessutom själv bosatt i området vilket ger en god lokalkännedom.

Charlotta är en av våra Senior Partners som tack vare lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett personligt engagemang ...

Kontakta mig
Linda Bundsen
Reg. Fastighetsmäklare

Linda Bundsen

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Charlotta Lenhammar

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas