Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Norra Saltsjönäsvägen 12
ALLA BILDER
Göteborg Norra Saltsjönäsvägen 12 Näset 1029 kvm 10 000 000 KR

30-talsvilla med utsikt över Näsets Båtvarv

Välkommen till Näset, det vackra och trivsamma området vid Göteborgs Skärgård. Med badplatser i varje vik, båtvarv och friluftsliv är detta en plats för en livsstil utöver det vanliga. Med skolor för alla åldrar, hav och natur på promenadavstånd och närheten till Göteborg med stadens puls öppnas möjligheterna upp för många.

På höjden över Näsetvägen erbjuds denna välskötta och rymliga 30-talsvilla på nära två hundra kvadratmeter och källarplan. Vid ankomst möts ni av den rymliga tomten som breder ut sig med utsikten över båtvarvet och naturen, en lättskött uteplats med en harmonisk damm och en stor stenlagd uppfart med gott om utrymme för att välkomna gäster och familj.

Möjligheten att ta sig till bästa utsiktsplats ges direkt från bägge sidor huset, vare sig det är från uppfarten till uteplatsen, eller genom den vackra smidesgrinden runt knuten som tar dig till terrassen. Med privat läge vid varje yta blir lugnet påtagligt och bjuder in till både vardagslugnet och generösa tillställningar med gott om gäster. Belysningen som omger tomten skapar en välkomnande och vacker känsla, även under den kallaste sommarnatt.

Vid entré till huset möts ni av genomtänkta materialval och lockas av de stora fönstren genast till det öppna köket som öppnas mot de sociala rummen, alla med samma enastående utsikt som från uteplatserna. Det från köket angränsande vardagsrummet med tillhörande matsal skapar en varm och hemtrevlig stämning, som även här erbjuder yta för sociala sammanhang med direkt anknytning till terrassen.

På övre plan nås en våning för boende, med flera av husets alla sovrum samt badrum, smidiga förvaringsmöjligheter och vackert ljusinsläpp i varje vrå. Det rymliga källarplanet som nås både från entréplan och utsidan huset erbjuder eminenta lösningar vare sig det gäller arbets- eller hobbyrum, förrådsytor och möjlig bastu, eller möjligheten att göras om till en separat gästlägenhet med egen entré och badrum.

Detta är en bostad som erbjuder det bästa av två världar: en fridfull tillflyktsort med närhet till naturen och havet, och samtidigt en kort resa till Göteborgs pulserande stadsliv. För er som söker ett hem med elegans och en vacker utsikt är detta ett boende utöver det vanliga. Välkommen att uppleva denna enastående villa på plats.

Kontakta mig för att boka en privat visning av ditt framtida hem.

LÄS MER
FAKTA

Område: Näset

Adress: Norra Saltsjönäsvägen 12

Antal rum: 6

Boarea: 193 kvm

Biarea: 63 kvm

Tomtarea: 1029 kvm

Pris/bud: 10 000 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Välkommen att boka tid för visning.

Boka

Söndag 30 Jun 11:00 - 12:30

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Näset

Halvön belägen sydväst om Göteborg inhyser allt ifrån båtliv och bad till vacker arkitektur. Här finns grönskande natur, populära badplatser och hemtrevliga kvarter, samtidigt som närheten till storstaden erbjuds oavsett var på Näset du befinner dig. Med stort utbud inom fritid- och idrottsliv, skolor för alla åldrar och mysiga promenadstråk är det en plats för alla att kalla hem.

Viktor Pyk

Viktor Pyk

Ansvarig mäklare

Med mångårig erfarenhet av service på hög nivå värnar Viktor starkt om sina kunders förtroende. Genom genuint engagemang håller Viktor alltid kunden i fokus, då själva kundrelationen är vad han brinner extra för. Att han dessutom besitter en kreativitet och starkt intresse för design ses från många som en tydlig fördel.

Med en stark känsla för detaljer och en energi som är svår att matcha har han en hög förmåga att skapa en exklusiv helhet i varje bostadsaffär. Med tydlig struktur och planering har han möjlighet att vara tillgänglig när hans kunder behöver honom.

”Mitt mål är att leverera en positiv och märkbar effekt i mina kunders liv, oavsett i vilket skede de är. Detta gör jag genom att lägga ner mer tid och engagemang på varje enskild affär. Jag lägger även mycket tid på att analysera marknaden och därmed kunna använda rätt strategier för varje unikt objekt.”

Viktors arbete utmärks av en svårslagen kreativitet och ett öga för detaljer, service på en hög nivå och med målet att alltid ha riktigt nöjda kunder.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas