Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Vasastaden 165 kvm

Enastående parkvåning från sekelskiftet högt upp i huset

Välkomna till en otroligt vacker och romantisk parkvåning som smälter samman med historisk charm och modern komfort. Belägen i en pampig byggnad från år 1890 förblir denna våning en tidskapsel med alla sina vackra detaljer, från de utskurna fotlisterna till det förtrollande stuckaturerna i taket. Våningen utmärker sig genom det romantiska hörnläget högst upp i huset, helt fri från insyn och med majestätiska fönstren som släpper in ett sagolikt ljus.

Här råder en atmosfär av stillhet och en plats där historien känns i varje vrå. Vackra detaljer är en konstant påminnelse om förra seklet och kombinerad med välbevarade tidstypiska detaljer såsom fiskbensparkett, djupa fönsternischer, stuckaturer, takrosetter och en fungerande kakelugn.
En harmonisk färgpalett och en generös takhöjd på 3,2 meter förstärker känslan av rymd och elegans. Allt ackompanjerat av de bekvämligheter och funktioner som den moderna familjen önskar i form av två toaletter, generöst kök, ingen insyn och väl tilltagna sovrum.

Den välkomnande hallen är ljus och har gott om plats för avhängning. Våningens sociala hjärta är det magnifika hörnrummet, där en fungerande kakelugn stoltserar och skapar en varm och harmonisk känsla. Intill ligger masterbedroom som har en magisk balkong som bjuder på panoramautsikt över staden, med Karlatornet som en ikonisk silhuett i horisonten.

Våningens absoluta mitt sammanstrålar i köket och är den perfekta platsen för både vardagslivets enkla glädjeämnen och de mest storslagna festerna. Vidare in i den mer privata delen av våningen finner du tre mysiga sovrum och ett fullt utrustat badrum med tvättpelare. Denna våning är inte bara ett hem, det är en upplevelse.
Varmt välkomna på visning!

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastaden

Antal rum: 5

Boarea: 165 kvm

Våningsplan: 4

Charlotta Lenhammar

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

Charlotta Lenhammar
Ansvarig mäklare

Charlotta Lenhammar

Charlotta har arbetat som framgångsrik fastighetsmäklare sedan år 2006 och är specialiserad på bostadsrätter i Göteborgs Innerstad med fokus på större våningar i Lorensberg, Vasastaden, Linnéstaden och Nedre Johanneberg. Hon är dessutom själv bosatt i området vilket ger en god lokalkännedom.

Charlotta är en av våra Senior Partners som tack vare lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett personligt engagemang ...

Kontakta mig
Linda Bundsen
Reg. Fastighetsmäklare

Linda Bundsen

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Charlotta Lenhammar

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas