Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Vasastaden 83 kvm

Spektakulär vindsvåning med internationell ton i öppen planlösning med takhöjd upp till nock.

I hjärtat av Vasastaden i en ståtlig och tidstrogen byggnad från 1880-talet erbjuder vi en spektakulär vindsvåning.
Högt belägen ovan stadens brus finner ni denna oas där man kan njuta av lugnet och samtidigt vara nära stadens puls.
Vid första anblick välkomnas ni av en majestätisk takhöjd på över fem meter som skapar en otrolig atmosfär och rymd.
Hela bostaden går i en sober färgskala som ger ett tidlöst och stilrent intryck. Genomtänkt design och påkostad maskinpark från Gaggenau gör att hemmet andas både klass och finess.

Charmiga vinklar och detaljer såsom framtagna takbjälkar, fina bevarade fönster och fungerande öppen spis ger karaktär åt bostaden samtidigt som hemmet utmärker sig genom sin unika plats som är helt fri från insyn och du kan njuta av en känsla av integritet och privatliv. Den öppna planlösningen på entréplan bjuder in till sociala tillställningar med familj och vänner. Hela bostaden har en representativ och mycket sällskaplig planlösning där kök och vardagsrum ligger i en öppen disposition, här kan gästerna umgås och njuta av gemenskapen i en spatiös och inbjudande miljö medan middagens tillagas.

Vidare på entréplanet finner ni det första sovrummet och en trappa upp når vi det andra som ligger mer avskilt och som blir en plats för avkoppling. Sovrummet på övre plan har gott om förvaring i en walk-in-closet. Även här är takhöjden imponerande och skapar rymd tillsammans med takfönstret som släpper in ett otroligt ljus och vacker utsikt över stjärnorna på natten. Här stoltserar även den öppna spisen som höjer rummets estetik och funktionalitet. Vindsvåningens badrum är ett kapitel för sig med allt du kan önska såsom tvättställ med kommod, hörnbadkar, tvättpelare och självklart golvvärme för högsta komfort.

Fastigheten är mycket välskött och är ett exemplariskt exempel på hur det gamla har integrerats med det nya, och dess magnifika entré är en imponerande detalj. Här välkomnas ni av en bred kalkstenstrappa och ett vackert räcke som för tankarna till en svunnen tid. Stuckaturer, profilerade lister och andra dekorationer har varsamt återställts för att bevara husets ursprungliga charm och karaktär.

I Vasastaden finner man ett lugn som vilar mellan kvarterens breda gator som är kantade av majestätiska sekelskifteshus. Trots den fridfulla atmosfären är det aldrig långt till stadens puls. Restauranger, nöjesliv och folkliv runt Avenyn ligger bara några minuters promenad bort. Även i närområdet finns det mysiga kvarterskrogar, caféer och butiker att utforska och njuta av. Varmt välkomna på visning!

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastaden

Antal rum: 3

Boarea: 83 kvm

Biarea: 9 kvm

Våningsplan: 4

Charlotta Lenhammar

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

Charlotta Lenhammar
Ansvarig mäklare

Charlotta Lenhammar

Charlotta har arbetat som framgångsrik fastighetsmäklare sedan år 2006 och är specialiserad på bostadsrätter i Göteborgs Innerstad med fokus på större våningar i Lorensberg, Vasastaden, Linnéstaden och Nedre Johanneberg. Hon är dessutom själv bosatt i området vilket ger en god lokalkännedom.

Charlotta är en av våra Senior Partners som tack vare lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett personligt engagemang ...

Kontakta mig
Linda Bundsen
Reg. Fastighetsmäklare

Linda Bundsen

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Charlotta Lenhammar

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas