Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Karl Gustavsgatan 13
ALLA BILDER
Göteborg Karl Gustavsgatan 13 Vasastaden 83 kvm 6 600 000 KR

Spektakulär vindsvåning med internationell ton i öppen planlösning med takhöjd upp till nock.

I hjärtat av Vasastaden i en ståtlig och tidstrogen byggnad från 1880-talet erbjuder vi en spektakulär vindsvåning.
Högt belägen ovan stadens brus finner ni denna oas där man kan njuta av lugnet och samtidigt vara nära stadens puls.
Vid första anblick välkomnas ni av en majestätisk takhöjd på över fem meter som skapar en otrolig atmosfär och rymd.
Hela bostaden går i en sober färgskala som ger ett tidlöst och stilrent intryck. Genomtänkt design och påkostad maskinpark från Gaggenau gör att hemmet andas både klass och finess.

Charmiga vinklar och detaljer såsom framtagna takbjälkar, fina bevarade fönster och fungerande öppen spis ger karaktär åt bostaden samtidigt som hemmet utmärker sig genom sin unika plats som är helt fri från insyn och du kan njuta av en känsla av integritet och privatliv. Den öppna planlösningen på entréplan bjuder in till sociala tillställningar med familj och vänner. Hela bostaden har en representativ och mycket sällskaplig planlösning där kök och vardagsrum ligger i en öppen disposition, här kan gästerna umgås och njuta av gemenskapen i en spatiös och inbjudande miljö medan middagens tillagas.

Vidare på entréplanet finner ni det första sovrummet och en trappa upp når vi det andra som ligger mer avskilt och som blir en plats för avkoppling. Sovrummet på övre plan har gott om förvaring i en walk-in-closet. Även här är takhöjden imponerande och skapar rymd tillsammans med takfönstret som släpper in ett otroligt ljus och vacker utsikt över stjärnorna på natten. Här stoltserar även den öppna spisen som höjer rummets estetik och funktionalitet. Vindsvåningens badrum är ett kapitel för sig med allt du kan önska såsom tvättställ med kommod, hörnbadkar, tvättpelare och självklart golvvärme för högsta komfort.

Fasigheten är mycket välskött och är ett exemplariskt exempel på hur det gamla har integrerats med det nya, och dess magnifika entré är en imponerande detalj. Här välkomnas ni av en bred kalkstenstrappa och ett vackert räcke som för tankarna till en svunnen tid. Stuckaturer, profilerade lister och andra dekorationer har varsamt återställts för att bevara husets ursprungliga charm och karaktär.

I Vasastaden finner man ett lugn som vilar mellan kvarterens breda gator som är kantade av majestätiska sekelskifteshus. Trots den fridfulla atmosfären är det aldrig långt till stadens puls. Restauranger, nöjesliv och folkliv runt Avenyn ligger bara några minuters promenad bort. Även i närområdet finns det mysiga kvarterskrogar, caféer och butiker att utforska och njuta av. Varmt välkomna på visning!

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastaden

Adress: Karl Gustavsgatan 13

Antal rum: 3

Boarea: 83 kvm

Biarea: 9 kvm

Våningsplan: 4

Månadsavgift: 4934 KR/Månad

Pris/bud: 6 600 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 2022331 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Vasastaden

Charlotta Lenhammar

Charlotta Lenhammar

Ansvarig mäklare

Charlotta har arbetat som framgångsrik fastighetsmäklare sedan år 2006 och är specialiserad på bostadsrätter i Göteborgs Innerstad med fokus på större våningar i Lorensberg, Vasastaden, Linnéstaden och Nedre Johanneberg. Hon är dessutom själv bosatt i området vilket ger en god lokalkännedom.

Charlotta är en av våra Senior Partners som tack vare lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett personligt engagemang för varje kund skapat ett starkt förtroende och frekvent återkommande nöjda kunder. Genom kvalitativt arbete på varje nivå skapar hon trygghet i varje affär, vilket återspeglas i hennes rekommendationer. Detta är bara ett fåtal av de faktorer som gjort att hon placerat sig starkt som marknadsledande mäklare i Göteborg.

Residence Christie’s är ett lokalt kontor i Göteborg där vi har ett nära samarbete med våra kontor i Stockholm och Malmö. Vi har ett lokalt, nationellt och internationellt kontaktnät och når även ut via kanaler som Financial Times och The New York Times med flera.

Vi skräddarsyr varje bostadsaffär då både förutsättningar och behov kan variera. För några av våra kunder är diskretion helt avgörande, och givetvis kan vi tillgodose detta. Med en genomtänkt strategi där inget lämnas åt slumpen, skapar vi bäst förutsättningar för önskat resultat.

Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren som ger dig fler möjligheter.

Amazing! På ca 24 timmar kopplade Charlotta oss med en internationell/rätt köpare. Med en oslagbar kombination av skicklighet, energi och kristallklar kommunikation, gjorde hon hela processen till en lek. Charlotta hör definitivt hemma i ligan bland de bästa mäklarna. Stark rekommendation!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Charlotta Lenhammar

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas