Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Rangelvägen 39
ALLA BILDER
Öckerö Rangelvägen 39 Grötö 1518 kvm 7 490 000 KR

Historiskt hem i Göteborgs natursköna skärgård.

Det är aldrig för sent att lära sig någonting nytt, och var bättre att lära sig, än i det gamla skolhuset?

Välkommen till den vackra skolan på Grötö, en unik fastighet från 1800-talet som både tagits väl omhand samt rustats upp i en modern, men klassisk tappning. Skolhuset är dock sig likt, och har renoverats med varsamhet för att behålla den historiska charmen. Med en uppförd idrottshall under senare år har helheten bara blivit bättre, då det nu erbjuds som smidigt boende för gäster.

Husen är belägna på en stor, grönskande tomt med en tidstypisk stenmur, grönskande natur och plats för lek, lugn och ledighet. De tillbyggda trädäcken på både fram- och baksida skapar än mer yta att umgås på.

Inuti själva skolhuset möts historia av nutid, rustik charm av modern bekvämlighet och kombinationen sker helt i harmoni. Med importerade tyska brädgolv, kakelugn i matsal, spröjsade fönster och en vacker vedspis i köket kan listan göras lång över detaljer som gör detta hus till ett hem.

Denna exceptionella fastighet är dock inte bara ett hem; det är en resa genom historien där det förflutna smälter samman med nutiden i en harmonisk symfoni av skönhet och komfort. En sällsynt möjlighet att äga och skapa minnen i denna unika plats, där varje rum berättar sin egen historia.

Att bägge husen dessutom är rustade för att levas i året runt är ytterligare en del i varför ett studiebesök i skolan på Grötö är ett måste, oavsett årstid.

Välkommen att kontakta mig för att boka in din privata lektion.

LÄS MER
FAKTA

Område: Grötö

Adress: Rangelvägen 39

Antal rum: 5

Boarea: 145 kvm

Biarea: 13 kvm

Tomtarea: 1518 kvm

Pris/bud: 7 490 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Välkommen att boka tid för visning.

Boka

Söndag 16 Jun 15:30 - 17:00

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Grötö

Efter en kort tur med färjan från Lilla Varholmen nås natursköna Grötö, en av de grönare öarna i Göteborgs norra skärgård. Denna pittoreska ö är både bil- och stressfri. Vid de kringliggande sandstränderna och klipporna hittas barnvänliga badplatser och bryggor i en grönskande natur. Här trivs man året runt, gammal som ung.

Viktor Pyk

Viktor Pyk

Ansvarig mäklare

Med mångårig erfarenhet av service på hög nivå värnar Viktor starkt om sina kunders förtroende. Genom genuint engagemang håller Viktor alltid kunden i fokus, då själva kundrelationen är vad han brinner extra för. Att han dessutom besitter en kreativitet och starkt intresse för design ses från många som en tydlig fördel.

Med en stark känsla för detaljer och en energi som är svår att matcha har han en hög förmåga att skapa en exklusiv helhet i varje bostadsaffär. Med tydlig struktur och planering har han möjlighet att vara tillgänglig när hans kunder behöver honom.

”Mitt mål är att leverera en positiv och märkbar effekt i mina kunders liv, oavsett i vilket skede de är. Detta gör jag genom att lägga ner mer tid och engagemang på varje enskild affär. Jag lägger även mycket tid på att analysera marknaden och därmed kunna använda rätt strategier för varje unikt objekt.”

Viktors arbete utmärks av en svårslagen kreativitet och ett öga för detaljer, service på en hög nivå och med målet att alltid ha riktigt nöjda kunder.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas