Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Rangelvägen 39
ALLA BILDER
Öckerö Rangelvägen 39 Grötö 1518 kvm

Historiskt hem i Göteborgs natursköna skärgård.

Det är aldrig för sent att lära sig någonting nytt, och var bättre att lära sig, än i det gamla skolhuset?

Välkommen till den vackra skolan på Grötö, en unik fastighet från 1800-talet som både tagits väl omhand samt rustats upp i en modern, men klassisk tappning. Skolhuset är dock sig likt, och har renoverats med varsamhet för att behålla den historiska charmen. Med en uppförd idrottshall under senare år har helheten bara blivit bättre, då det nu erbjuds som smidigt boende för gäster.

Husen är belägna på en stor, grönskande tomt med en tidstypisk stenmur, grönskande natur och plats för lek, lugn och ledighet. De tillbyggda trädäcken på både fram- och baksida skapar än mer yta att umgås på.

Inuti själva skolhuset möts historia av nutid, rustik charm av modern bekvämlighet och kombinationen sker helt i harmoni. Med importerade tyska brädgolv, kakelugn i matsal, spröjsade fönster och en vacker vedspis i köket kan listan göras lång över detaljer som gör detta hus till ett hem.

Denna exceptionella fastighet är dock inte bara ett hem; det är en resa genom historien där det förflutna smälter samman med nutiden i en harmonisk symfoni av skönhet och komfort. En sällsynt möjlighet att äga och skapa minnen i denna unika plats, där varje rum berättar sin egen historia.

Att bägge husen dessutom är rustade för att levas i året runt är ytterligare en del i varför ett studiebesök i skolan på Grötö är ett måste, oavsett årstid.

Välkommen att kontakta mig för att boka in din privata lektion.

LÄS MER
FAKTA

Område: Grötö

Adress: Rangelvägen 39

Antal rum: 5

Boarea: 145 kvm

Biarea: 13 kvm

Tomtarea: 1518 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Grötö

Efter en kort tur med färjan från Lilla Varholmen nås natursköna Grötö, en av de grönare öarna i Göteborgs norra skärgård. Denna pittoreska ö är både bil- och stressfri. Vid de kringliggande sandstränderna och klipporna hittas barnvänliga badplatser och bryggor i en grönskande natur. Här trivs man året runt, gammal som ung.

Viktor Pyk

Viktor Pyk

Ansvarig mäklare

Med bakgrund inom konstnärlig verksamhet och design har Viktor ett öga för design och detaljer. Han är en kreativ person som ser möjligheter och uppmärksammar detaljer som är lätta att missa.

”Mitt mål är att leverera en positiv och märkbar effekt i mina kunders liv, oavsett i vilket skede de är. Detta gör jag genom att lägga ner mer tid och engagemang på varje enskild affär.”

”Att ha en tydlig struktur och känsla för planering gör att jag lättare kan vara tillgänglig när mina kunder behöver mig. Det hjälper mig även att analysera marknaden och därmed använda rätt strategier för varje unikt objekt.”

Viktors arbete utmärks av en svårslagen kreativitet och ett öga för detaljer, service på en hög nivå och med målet att alltid ha riktigt nöjda kunder.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas