Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 61 kvm

Unik sekelskiftestvåa i en vacker hörnfastighet från 1800-talet

Välkommen till en unik sekelskiftestvåa på högsta våningen av en vacker hörnfastighet från 1800-talet. Här möts du av en imponerande panoramautsikt och en atmosfär fylld av historisk charm. Ljusa och bevarade ytskikt ger hemmet en känsla av autenticitet, med vackert brädgolv och generös takhöjd som sträcker sig till ca 3 meter.

Det smakfullt renoverade köket som har vita ramluckor pryds av exklusiva materialval och högklassiga detaljer. Den lyxiga bänkskivan i svart kvartskomposit utgör en imponerande detalj och förhöjer kökets estetik. Originaldetaljer som stuckatur och takrosetter förhöjer atmosfären och ger en unik karaktär åt varje rum.

När ni sedan fortsätter in i vardagsrummet möts ni av ett enastående ljusinsläpp från flera fönster som tillsammans med takhöjden ger en fantastisk rymd. Rummet präglas av alla vackra tidstypiska detaljer såsom stuckaturer, profilerade dörrfoder, pardörrar och takrosetter som är en konstant påminnelse om förra seklet och fastighetens historia.

Fastigheten är belägen högt och insynsskyddat, vilket ger en känsla av avskildhet mitt i hjärtat av Lorensberg. Trappuppgången imponerar med sin pampiga design och skapar en storslagen entré till ditt nya hem.

Förvaringsmöjligheterna är generösa, med ett rymligt vindsförråd som kompletterar den redan välplanerade ytan. Boende i denna Brf njuter av fördelen med låg belåning och en stabil ekonomi, samt inkluderad TV och bredband i avgiften.

Här bor du inte bara i en historisk miljö utan även med närhet till all önskvärd service, utmärkta kommunikationer och ett rikt restaurangliv precis utanför porten. Belägen mitt i evenemangsstråket och med närhet till kommunikationer och flygbuss är detta hemmet perfekt för den som söker en harmonisk och praktisk livsstil.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 2

Boarea: 61 kvm

Våningsplan: 5

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

Linda Bundsen
Ansvarig mäklare

Linda Bundsen

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare ...

Kontakta mig
Charlotta Lenhammar
Reg. Fastighetsmäklare

Charlotta Lenhammar

Charlotta har arbetat som framgångsrik fastighetsmäklare sedan år 2006 och är specialiserad på bostadsrätter i Göteborgs Innerstad med fokus på större våningar i Lorensberg, Vasastaden, Linnéstaden och Nedre Johanneberg. Hon är dessutom själv bosatt i området vilket ger en god lokalkännedom.

Charlotta är en av våra Senior Partners som tack vare lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett personligt engagemang ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas