Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Engelbrektsgatan 55
ALLA BILDER
Göteborg Engelbrektsgatan 55 Lorensberg 61 kvm 5 000 000 KR

Unik sekelskiftestvåa i en vacker hörnfastighet från 1800-talet

Välkommen till en unik sekelskiftestvåa på högsta våningen av en vacker hörnfastighet från 1800-talet. Här möts du av en imponerande panoramautsikt och en atmosfär fylld av historisk charm. Ljusa och bevarade ytskikt ger hemmet en känsla av autenticitet, med vackert brädgolv och generös takhöjd som sträcker sig till ca 3 meter.

Det smakfullt renoverade köket som har vita ramluckor pryds av exklusiva materialval och högklassiga detaljer. Den lyxiga bänkskivan i svart kvartskomposit utgör en imponerande detalj och förhöjer kökets estetik. Originaldetaljer som stuckatur och takrosetter förhöjer atmosfären och ger en unik karaktär åt varje rum.

När ni sedan fortsätter in i vardagsrummet möts ni av ett enastående ljusinsläpp från flera fönster som tillsammans med takhöjden ger en fantastisk rymd. Rummet präglas av alla vackra tidstypiska detaljer såsom stuckaturer, profilerade dörrfoder, pardörrar och takrosetter som är en konstant påminnelse om förra seklet och fastighetens historia.

Fastigheten är belägen högt och insynsskyddat, vilket ger en känsla av avskildhet mitt i hjärtat av Lorensberg. Trappuppgången imponerar med sin pampiga design och skapar en storslagen entré till ditt nya hem.

Förvaringsmöjligheterna är generösa, med ett rymligt vindsförråd som kompletterar den redan välplanerade ytan. Boende i denna Brf njuter av fördelen med låg belåning och en stabil ekonomi, samt inkluderad TV och bredband i avgiften.

Här bor du inte bara i en historisk miljö utan även med närhet till all önskvärd service, utmärkta kommunikationer och ett rikt restaurangliv precis utanför porten. Belägen mitt i evenemangsstråket och med närhet till kommunikationer och flygbuss är detta hemmet perfekt för den som söker en harmonisk och praktisk livsstil.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Engelbrektsgatan 55

Antal rum: 2

Boarea: 61 kvm

Våningsplan: 5

Månadsavgift: 2253 KR/Månad

Pris/bud: 5 000 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 8511 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2022.

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Bokad visning anmälan krävs

Onsdag 28 Feb

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas