Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Sösbacken 26
ALLA BILDER
Göteborg Sösbacken 26 Billdal - Skintebo 92 kvm

Smakfullt renoverat radhus i populära och familjevänliga Skintebo.

I lugna, trivsamma Skintebo finns en av Sveriges största samfällighetsföreningar, och möjligheten att bli del av denna genom ett fullständigt renoverat radhus med sociala ytor, mysiga sovrum och härliga ljusinsläpp.

Hallen med det sammanhängande köket välkomnar direkt till umgänge och familjeaktiviteter, vardag som helg. Med vackra, mörka kulörer och stilrena materialval i köket är det lätt att fastna här innan du rör dig vidare inåt hemmet. Vi når sedan det öppna vardagsrummet vars härliga ljusinsläpp omfamnar den sociala ytan och som genast leder blicken utåt mot altanen.

Det rymliga och smakfulla badrummet är inrett i mörka toner, golvvärme under fötterna och väl utrustat för vardagssysslorna. Här inne stannar man gärna en extra stund när man gör sig iordning i helt rätt ljus.

En trappa upp når vi hela familjens sovrum, alla klädda i genomgående parkettgolv och vackra, nedtonade väggfärger, unika för varje rum. Här finns ett härligt ljusinsläpp oavsett vilket rum du befinner dig i, och gott om utrymme att inreda ett rum som klädkammare. Badrummet som nås från hallen är utrustat med bubbelbadkar för antingen en härlig start eller avslut på dagen.

Här erbjuds även möjlighet att inreda vinden för att få ytterligare utrymme, vare sig till förvaring, sällskapsrum eller extra sovrum. Med tilltagen takhöjd i nock och snedtak blir det ett mysigt kryp in för liten som stor.

I detta mysiga familjehem i toppskick känner man sig direkt som hemma, även som gäst.

Varmt välkommen att boka tid för visning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Billdal - Skintebo

Adress: Sösbacken 26

Antal rum: 5

Boarea: 114 kvm

Biarea: 15 kvm

Tomtarea: 92 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Billdal - Skintebo

Skintebo är ett charmigt område med klassiska radhus, bilfria promenadstråk och närhet till både hav och centrum. Med både förskola och skola runt hörnet, nära till aktivitetscenter som tennisbana, ridhus och ishall är det en fantastisk plats för barnfamiljer under många härliga år. Smidiga förbindelser med kollektivtrafik gör det möjligt att nå Göteborg på kort tid utan att behöva tänka på parkering och trafik. Än närmre finns Nya Hovås centrum som erbjuder allt man kan behöva gällande service och shopping i vardagen, och mer därtill.

Viktor Pyk

Viktor Pyk

Ansvarig mäklare

Med bakgrund inom konstnärlig verksamhet och design har Viktor ett öga för design och detaljer. Han är en kreativ person som ser möjligheter och uppmärksammar detaljer som är lätta att missa.

”Mitt mål är att leverera en positiv och märkbar effekt i mina kunders liv, oavsett i vilket skede de är. Detta gör jag genom att lägga ner mer tid och engagemang på varje enskild affär.”

”Att ha en tydlig struktur och känsla för planering gör att jag lättare kan vara tillgänglig när mina kunder behöver mig. Det hjälper mig även att analysera marknaden och därmed använda rätt strategier för varje unikt objekt.”

Viktors arbete utmärks av en svårslagen kreativitet och ett öga för detaljer, service på en hög nivå och med målet att alltid ha riktigt nöjda kunder.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas